Digitaal Kantoor

Digitaal kantoor review

Deze Digitaal Kantoor boekhoudprogramma beoordeling geeft je een overzicht van de voor- en nadelen van dit pakket. De kosten die je maandelijks kunt verwachten en hoe andere gebruikers dit online boekhoudprogramma beoordelen.

Online boekhoudprogramma digitaal kantoor review

Samenvatting Digitaal Kantoor beoordeling

Digitaal kantoor is een onderneming die in 2005 werd opgericht en welke zich profileert als een bijzonder interessante partner voor je boekhouding en de online administratie. De software wordt geheel op jouw wensen als Zzp’er of ondernemer aangepast. De boekhoudsoftware neemt je veel werk uit handen door een grote mate van automatisering. Zowel kleine zelfstandigen als grote ondernemingen hebben hun keuze al laten vallen op dit  boekhoudprogramma.

 

Kosten boekhoudsoftware 

prijzen digitaal kantoor online boekhoudprogramma

Er is een basisversie beschikbaar die 15 Euro per maand kost, deze versie kun je uitbreiden met uitgebreide modules die de maandelijkse kosten stapsgewijs verhogen. Uiteraard heb je eerst een gratis proefperiode van 30 dagen. Maak kennis met de mogelijkheden van Digitaal kantoor en zie hoe makkelijk het bijhouden van een eenvoudige administratie eigenlijk kan zijn.

Digitaal kantoor heeft een uniek puntensysteem. Je kunt punten ‘sparen’ en zo wordt de online administratie soms een stuk meer interessant. Een punt die je krijgt spaar je op om de factuur van Digitaal kantoor mee te betalen en spaar je langer door dan kun je het tegoed omruilen voor een fikse korting. Zo wordt boekhouden toch nog leuk.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Hoe werkt dit boekhoudpakket

De boekhoudsoftware voor je administratie  is online beschikbaar. Het bedrijf biedt je een totaaloplossing op het gebied van boekhouden, administratie en het management van je eigen onderneming.

Je kunt met de software zowel boekhouden als factureren en het bevat een module voor de personeelsadministratie, in- en verkoopbeleid en CRM-oplossingen.  Het pakket is eenvoudig in gebruik waardoor je de bonnen op snelle efficiënte wijze kunt verwerken.

 

Voor wie is dit boekhoudprogramma geschikt

Zzp’ers ervaren het pakket als de ideale oplossing voor de verplicht zelf te voeren administratie.

Het financiële reilen en zeilen van uw stichting of vereniging is transparant, overzichtelijk en efficiënt. Voortaan heeft het volledige bestuur goed zicht op de stand van zaken en kan de penningmeester zijn werk een heel stuk makkelijker en sneller uitvoeren.

Als webwinkelier wil je een krachtig en stabiel administratiepakket. Sluit uw webshop aan en uw orders komen automatisch binnen en worden gekoppeld aan uw administratie en voorraadbeheer. Veilig in uw private cloud, altijd helder zicht op hoe u ervoor staat.

Alle ondernemingen, MKB’ers, verenigingen en stichtingen werken op een andere manier. Daarom zijn er diverse abonnementen en modules, afgestemd op ieder zijn wensen. Je kiest zelf de modules die je nodig hebt!

 

Voordelen van werken met Digitaal kantoor

Digitaal kantoor heeft een uniek puntensysteem. Je kunt punten ‘sparen’ en zo wordt de online administratie soms een stuk meer interessant. De administratie is ook voor je eventuele boekhouder toegankelijk. Je werkt in de cloud en iedereen die je de toegangscode geeft voor je administratie kan meekijken. Altijd handig als je vragen hebt waar de boekhouder een antwoord op zou kunnen geven.

Bovendien kun je bonnetjes fotograferen en uploaden naar de cloud en via de herkenningssoftware wordt deze automatisch verwerkt. Nog veel makkelijker vind je het bijna niet. De boekhoudsoftware is 24 uur per dag bereikbaar. Je doet de administratie op het moment dat het jou het beste uitkomt. Ook het koppelen van bijvoorbeeld je bankrekening aan de module facturatie is geen enkel probleem.

De boekhoudsoftware van Digitaal kantoor neemt je veel werk uit handen door een grote mate van automatisering. Maak hier je gratis proefaccount aan.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma