Davilex Online

Davilex Online is recentelijk overgenomen door Visma Software. Met het programma Visma eAccounting kun je eenvoudig je online boekhouding snel, gemakkelijk en goedkoop regelen.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Davilex online boekhouden review

  • Is Davilex online een boekhoudprogramma wat bij mij past?
  • Wat zijn de kosten van dit boekhoudpakket?
  • Wat zijn de voordelen van Davilex online boekhouden?

In deze Davilex online boekhoudprogramma beoordeling, lees je de antwoorden op de vragen. Voordelen en nadelen van dit boekhoudpakket worden eenvoudig en goed onderbouwt uitgelegd.

Davilex online boekhouden vergelijken

U kunt op Visma eAccounting de nieuwe eigenaar van Davilex vinden

Samenvatting Davilex online

Davilex is al jaren een begrip met zijn boekhoudprogramma’s. Het online boekhoudprogramma is met name geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. Verenigingen en stichtingen zijn echter ook goed af met de Davilex software. Het basispakket kost € 17,95 per maand en je kunt je accountant gratis mee laten kijken. Het is een overzichtelijke en degelijke online boekhouding. Je kunt met een gerust hart testen of dit pakket bij je past.

Davilex online handleiding

Online boekhouden doe je met Davilex online in the cloud. Overal waar je bent kun je de boekhouding bijwerken of inzien. Er is in alles geprobeerd om het gebruiksgemak voor de klant zo hoog mogelijk te maken. Geen ingewikkelde functionaliteiten, inboeken van in- en verkoopfacturen is zo gepiept, bankgegevens worden met één druk op de knop geïmporteerd en verwerkt. Een btw-aangifte staat hierdoor zo klaar.

De Davilex online boekhouden handleiding, legt alles stap voor stap uit. Je wordt bij de hand meegenomen en richt zo eenvoudig in een paar klikken je administratie in. Logisch opgebouwd en duidelijk omschreven is dit een perfect hulpmiddel. Kom je er echt niet uit, is de klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam om je weer snel in de juiste richting te zetten.

Voordelen Davilex boekhouden online

Je kunt je eigen administratie helemaal zelf samenstellen. De boekhoudsoftware is in losse modules opgebouwd. Wil je naast het boekhoudprogramma ook relaties beheren of de voorraad bijhouden? Wil je gaan factureren of juist als vereniging of stichting een ledenadministratie soepel voeren? Jij bepaalt welke module je kiest.

Een ander groot voordeel is de gemakkelijke en snelle manier van werken. Door je online boekhouding aan verschillende softwareprogramma’s te koppelen, zet je automatisch bepaalde bedrijfsgegevens over naar het programma van jouw keuze.

De openingstijden van de klantenservice zijn ook een voordeel. Op woensdag tot 21.00 uur en zelfs in het weekend op zaterdag tussen 11 en 14:00 uur telefonisch en via e-mail bereikbaar. Drukke ondernemers maken handig gebruik van deze extra openingsuren.

Nadelen Davilex online boekhoudprogramma

De lange lijsten van grootboekrekeningen en inkoopdagboeken, maken je niet vrolijk. De zoekfunctie helpt je maar gedeeltelijk. Je moet eerst de terminologie onder de knie krijgen.

Het is ook jammer dat je geen melding krijgt als je een boeking doet die niet rechtsgeldig is. Hierdoor is het goed om iemand met ervaring mee te laten kijken.

Laatste minpuntje is de gestructureerde database. Als planningstool is het pakket hierdoor niet handig. Heb je hier geen behoefte aan, kun je met een gerust hart dit boekhoudprogramma gratis en vrijblijvend uitproberen.

Kosten Davilex online boekhouden

Het online boekhoudprogramma kost € 17,95 per maand. Voor de facturatiemodule betaal je € 7,95 per maand. Voor een extra gebruiker betaal je € 7,95.

Davilex online boekhouden is al met al een prima programma. Hele kleine bedrijven en ondernemingen zijn misschien iets goedkoper af bij een andere leverancier (bijvoorbeeld e-Boekhouden.nl). Probeer gratis meerdere boekhoudprogramma’s om zelf te ervaren welk online boekhoudprogramma het beste bij jou past.

Probeer nu gratis Davilex Online uit > >

Davilex Online review van andere gebruikers

H. op de Weegh:

Zeer klantvriendelijk pakket ook voor mensen zonder boekhoudervaring

Door de handleiding kan men ook zonder ervaring goed van dit boekhoudprogramma gebruik maken. Het versturen van de BTW-aangiftes is zeer eenvoudig.

Altijd actuele winst- en verliesrekening.

J. de Bruyne:

Een goed boekhoudsysteem voor een goede prijs! Goede ondersteuning!

Online boekhouden is niet mijn grote hobby, maar dit systeem maakt het makkelijk. Het is laagdrempelig door de duidelijke uitleg bij de diverse onderdelen. En als je niet meer weet dan kun je terecht bij de ondersteuning.

Top drie beste online boekhoudprogramma’s

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Maak jij binnen je onderneming al gebruik van Davilex Online boekhouden? Help in dat geval andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel het boekhoudprogramma op het gebruikersgemak, de prijs, de service en benoem de voor- en nadelen van dit systeem.

Een gedachte over “Davilex Online

  1. G. Verschoor

    10 jaar geleden in dit boekhoudprogrammaatje geïnvesteerd. Voor iemand, die kan boekhouden is het nog best wel even een dingetje om met dit programmaatje te gaan boeken, maar dat is me, ondanks de userinterface gelukt. Het is een leuk programmaatje, waarmee eenvoudig handige rapportages kunnen worden gemaakt, maar niet meer dan dat: handig hulpje voor een simpel kunstje.
    Nu Davilex is overgenomen door Visma, waait er een “frisse wind” door het bedrijf en is er besloten de spelregels “nog tijdens de wedstrijd” eenzijdig te wijzigen. Vanaf nu zijn gebruikers jaarlijks een gebruikersvergoeding verschuldigd. “Slechts” € 12,50 per jaar, maar toch. Hopelijk staat er als gebruiker niet nog meer te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *