Silvasoft online boekhoudprogramma

In deze review wordt Silvasoft onder de loep genomen. Hiermee krijg je een duidelijk beeld over dit boekhoudprogramma. Er wordt ingegaan op de kosten, de voordelen en functies. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op de doelgroep en de beoordeling van dit boekhoudprogramma. Misschien is dit online boekhoudpakket wel iets voor jou!

gratis Silvasoft online boekhoudprogramma proberen kan via deze afbeelding
Klik op de afbeelding voor meer info.

Wat kan Silvasoft zzp’ers aanbieden?

Silvasoft is de bedrijfssoftware voor ondernemers. Zij bieden een compleet pakket met onder andere boekhouden, facturatie, offertes opstellen, projectbeheer en urenregistratie. De software wordt in allerlei branches gebruikt en door de modulaire opbouw groeit Silvasoft boekhouding met jouw organisatie mee. Binnen het boekhoudprogramma vallen relatiebeheer, btw-aangifte en diverse koppelingen. Silvasoft stelt dat jij zelf de boekhouding kunt uitvoeren. De boekhoudsoftware is eenvoudig en snel in het boeken van inkopen, verkopen, bank- en kastransacties. Hierbij kun je compleet en onbeperkt boeken, inclusief btw-aangifte, ICP-opgaven, bankafschriften aflezen en automatisch matchen.

Wat zijn de kosten van Silvasoft?

Met Silvasoft kun je boekhouden zonder boekhoudkennis. Je kunt eenvoudig, snel en onbeperkt inkopen, verkopen, kas- en banktransacties boeken. Jouw btw-aangifte wordt automatisch berekend en met één klik verstuurd. Voor je afschriften kun je jouw bankrekening koppelen, zodat alle transacties automatisch worden verwerkt. De software herkent welke afschriften er bij welke verkopen en aankopen horen. Inkoopfacturen en bonnetjes kun je scannen en direct mailen naar je klant. Hierbij worden grafieken en statistieken op het dashboard getoond, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt. De kosten voor dit pakket zijn slechts €10,95 per maand. Bekijk hier de prijzen van Silvasoft op hun eigen website.

De achterkant van het Silvasoft boekhoudprogramma is duidelijk zichtbaar op deze afbeelding.
Klik op de afbeelding voor meer info.

Dit zijn de voordelen

Wanneer je wilt overstappen is er een gratis overstapservice. Zij regelen de gehele overstap zonder dat jij hiervoor hoeft te betalen. Je kunt ook eerst een proefaccount aanmaken om het boekhoudprogramma 30 dagen gratis te proberen. Dit is volledig gratis en zal niet automatisch worden verlengd. Ben je toch niet tevreden? Dan kun je maandelijks je contract opzeggen.

Wanneer je meer dan alleen wilt boekhouden, kun je de module uitbreiden met de modules facturatie, projectmanagement en product- en voorraadbeheer. Bij facturatie maak en verstuur je facturen in je eigen huisstijl. Hierbij komen verkopen automatisch op de boekhouding terecht. In de module projectmanagement koppel je alle in- en verkopen van het project, zodat je een duidelijk financieel overzicht hebt per project. In de laatste module is het mogelijk om je voorraad te beheren.

Je ziet een screenshot van de Silvasoft bedrijfssoftware en je kunt hiermee boekhouden, facturen versturen en nog veel meer
Klik op de afbeelding voor meer info.

Weten of Silvasoft geschikt is voor jou?

Silvasoft toon zich als all-in bedrijfssoftware voor ondernemers. Het kan in verschillende branches worden gebruik door ondernemers en bedrijven. Ze zijn er voor ondernemers en accountants die efficiënter, harder, slimmer, goedkoper en eenvoudiger willen werken. Zij hebben de software waarmee dat kan. Of je nu een zzp’er bent of een bedrijf hebt met 150 medewerkers, Silvasoft is geschikt voor jou. Test het programma op deze pagina zelf helemaal gratis uit. Kom je er toch niet helemaal uit? Dien dan een support ticket in, dan nemen zij zo snel mogelijk contact met je op. Desnoods helpen ze je met een online 1-op-1 demo.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Wat gebruikers zeggen

Het Silvasoft boekhoudprogramma wordt zeer goed beoordeeld door hun klanten. Op zowel Google, als op Cloudhints scoren ze een 9,6. Klanten zijn zeer te spreken over het pakket. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en het systeem is gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Er wordt aangegeven dat het een flexibel programma is en de overstapservice goed verloopt. Daarbij worden klanten goed geholpen door onder andere de helpdesk, handleidingen en demo’s.

Silvasoft is dus een eenvoudige software om je online boekhouding mee te doen. Het is een zeer compleet pakket met verschillende functies, zoals boeken, inclusief btw-aangifte, ICP-opgaven, bankafschriften aflezen en automatisch matchen. Misschien wil je de module gebruiken voor €10,95 per maand of uitbreiden met een van de andere modules. Facturatie, projectmanagement en product- en voorraadbeheer kunnen een toevoeging zijn voor jouw bedrijf. Silvasoft boekhoudsoftware wordt goed beoordeeld door klanten. Probeer het 30 dagen gratis en test of het iets voor jou is. Is Silvasoft geschikt of wil je toch wat meer boekhoudprogramma’s vergelijken? Bekijk de verschillende opties en kies het boekhoudprogramma dat het beste past bij jouw wensen en behoeftes.

de Silvasoft boekhoudprogramma afbeelding laat de knop zien om een gratis proefaccount aan te maken.
Klik op de afbeelding voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *