Thinq boekhouden

Thinq boekhouden ervaring

In deze Thinq boekhouden ervaring krijgt u een overzichtelijk en duidelijk beeld van het boekhoudprogramma. Dit online boekhoudprogramma wordt uitstekend gewaardeerd door ondernemers die zich willen richten op het ondernemen ipv de boekhouding.

Thinq boekhouden vergelijken

Samenvatting Thinq boekhouden review

Thinq is een heel interessant boekhoudpakket. Ze werken op een andere manier met een iets hogere prijs dan reguliere boekhoudprogrammas. De tijd die je echter bespaart met deze boekhoudsoftware kun je 1-op-1 inzetten in declarabele uren. Zie het als een investering ipv een kostenpost.

Voor startende ondernemers is dit niet het goedkoopste alternatief. Maar met Thinq heb je nog maar minimale tijd die je besteed aan je administratie. Foto maken, uploaden en Thinq regelt jouw complete boekhouding.

Factuur versturen of btw-aangifte doen? Via een app inzicht of een persoonlijke vraag stellen. Alles zit in de software verwerkt en werkt snel en eenvoudig.

Maak nu bij Thinq uw gratis proefaccount aan en test zelf. (Gratis en zonder verdere verplichting!)

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Kosten Thinq online boekhoudprogramma

Thinq boekhouden prijzen

Hoe werkt Thinq boekhouden

Thinq combineert het gemak van online boekhouden met de kennis van een financiële adviseur. Jij maakt een foto van je bonnen en facturen, en wij verwerken vervolgens jouw boekhouding en belastingaangiften online.

Via Mijn Thinq maak je eenvoudig digitale facturen en heb je altijd inzicht in je cijfers. In 15 minuten per maand je zzp administratie controleren? Met Thinq boekhouden heb je geen omkijken naar je boekhouding en ben je overal ter wereld op de hoogte.

Het contact met de medewerkers van Thinq verloopt telefonisch, via e-mail of via een live chat. Ook na werktijden kun je ons bereiken voor support of ondernemersvragen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 7.00 tot 22.00 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur

Handleiding

Voor nieuwe gebruikers zijn er handige handleidingen. Deze zijn beschikbaar in videoformaat of via specifieke pdf documenten. Per onderwerp is er wel een handleiding beschikbaar. Kom je er alsnog niet uit; de klantenservice wordt op Klantenvertellen geroemd als zeer snel en behulpzaam.

App

Met de app (Android en IOS) bekijk je eenvoudig je cijfers. Bonnetje inboeken? Maak een foto en zet hem in je zzp administratie. Het verwerken van je administratie wordt vervolgens voor je gedaan. De app wordt zeer regelmatig bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten. Hiermee is dit echt een verlengstuk van het Thinq boekhoudprogramma. Je hebt letterlijk je boekhouding in je zak.

API en koppelingen

Er zijn voor externe systemen handige koppelingen gemaakt. Bijvoorbeeld voor een webshop-, bank- of factuurprogrammakoppeling. Dit zijn API koppelingen. Er komen steeds meer nieuwe koppelingen bij. Dit zorgt voor minder handmatige acties en bespaart je veel tijd.

Starten met Thinq boekhouden

Maak een proefaccount aan en ervaar zelf hoeveel tijd u bespaart en geen kopzorgen heeft over de boekhouding. (Gratis en zonder verdere verplichting!)

Voor wie geschikt

Thinq boekhouden is een gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma waar u geen boekhoudkennis voor nodig heeft. Er worden begrijpelijke woorden toe en is eenvoudig in gebruik. De online boekhoudsoftware is geschikt voor ZZP, MKB, Eenmanszaak & BV’s.

ZZP’ers, VOF, MKB en BV’s werken allemaal op een andere manier. Daarom heeft Thinq verschillende abonnementen, afgestemd op ieder zijn wensen. U kiest zelf eenvoudig het abonnement dat u nodig heeft!

Online factureren in eigen huisstijl

Met deze boekhoudsoftware maakt, beheert én verstuurt u online facturen. U verstuurt deze facturen in uw eigen huisstijl, waardoor uw uitstraling en identiteit behouden blijft. Iedere factuur die u aanmaakt wordt direct in uw boekhouding verwerkt.

Gratis full service boekhoudprogramma uitproberen

Wilt u erachter komen of de Thinq boekhoudsoftware bij u past? Probeer het boekhoudpakket dan nu gratis en vrijblijvend uit. U kunt gelijk aan de slag. Gratis uitproberen

Thinq boekhouden is een gewaardeerd online boekhoudprogramma

Met de hoge score van 8,1 op Klanten vertellen, is Thinq een goed online boekhoudprogramma.

Ruim 80 onafhankelijke reviews hebben het online boekhoudpakket gewaardeerd met een cijfer van 0 – 10. Met de 8,1 als gemiddelde cijfer is Thinq apetrots, maar nog niet tevreden. “We ontwikkelen ons programma en onze service dagelijks door. Stilzitten doen we niet.”

Review van Frederika:

“ Na een zakelijke aankoop upload ik eenvoudig mijn bon via de app. De boekhouding is dan in een mum van tijd up to date!”

Review van Kevin:

“Met name de service is echt onderscheidend! Vragen stel ik via de mail en binnen 2 uur heb ik antwoord. Dat werkt efficiënt en gemakkelijk.”

Review van Paula:

“Voor mij is online boekhouden met Thinq een ideale oplossing. Zonder er zelf naar om te kijken heb ik toch altijd inzicht in mijn cijfers”

Uw voordelen om Thinq online boekhouden te gebruiken:

  • Zeer weinig tijd kwijt aan je boekhouding
  • Ongekend eenvoudig in gebruik; foto maken, uploaden en klaar.
  • Géén jaarcontract, maandelijks opzegbaar
  • Deskundige en razendsnelle helpdesk
Thinq boekhouden vergelijken met online boekhoudsoftware.

Maak nu bij Thinq uw gratis proefaccount aan en test zelf. (Gratis en zonder verdere verplichting!)

Andere boekhoudprogramma’s die vaak met Thinq worden vergeleken zijn: MoneyMonk & e-Boekhouden.nl

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Waarom het verstandig is om online boekhoudprogramma’s te vergelijken lees je in dit blog bericht >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *