Exact Online CRM systeem

Exact online CRM is één van de betere klantrelatiebeheer software pakketten van Nederland. Exact bestaat als bedrijf al sinds 2005. Sinds de start is Exact continu met zijn software producten voor ondernemers en bedrijven aan het innoveren. Hierdoor zijn ze een hele goede zakelijke software aanbieder. MKB, Webshops, ZZP maar ook BV’s en NV’s vertrouwen op Exact Online CRM voor hun CRM systeem oplossing. De CRM module is een aanvulling op het online boekhoudprogramma van Exact Online.

De jarenlange ervaring laat zich sinds 2019 helemaal terugzien in hun CRM module. Als je de CRM module wilt gebruiken moet je eerst een Exact online boekhouden abonnement afsluiten. Hierna kun je in de boekhoudsoftware gelijk gebruik maken van de CRM module. De CRM module zit gratis in alle Exact Online abonnementen.

Exact online CRM systeem vergelijken via Boekhoudprogramma-vergelijken.com

Andere software opties binnen je Exact Online software voor ondernemers zijn: handel, accountants, boekhouden, productie, uren en facturen & salarisverwerking. Het aanbod is volledig en wordt steeds breder. Als ondernemer zit je met Exact Online CRM echt aan het stuur van je bedrijf. Inzicht is zo belangrijk om een goed en gezond bedrijf te hebben. Exact helpt hier écht bij.

Je leest met de volgende link de review van Exact online boekhouden.

Lees hier meer algemene informatie over een crm systeem.

CRM in Exact Online

De CRM module zit standaard in alle Exact Online boekhoudprogramma’s. Vanaf € 39,- per maand heb je dus al een perfect werkend CRM systeem. Je relaties beheren, aanmaken via een directe KvK koppeling, Twitter integratie, taken aanmaken en toekennen, klachtenregistratie, signalen en alerts instellen of gespreksnotities gelijk en efficiënt opslaan in je CRM systeem. Het zit gratis in je Exact Online abonnement.

Bekijk hier een handige demo of ga direct naar Exact Online om een proefabonnement van 30 dagen af te sluiten. Je kunt dan gratis Exact Online bekijken en zelf testen hoe CRM in Exact Online werkt.

exact online boekhouden boekhoudprogramma vergelijken

Voordelen Exact Online CRM

Het online CRM systeem geeft je bedrijf de perfecte oplossing om je klantcommunicatie i.c.m. alle klantgegevens vast te leggen. Belangrijke voordelen van Exact CRM zijn:

  • Perfect inzicht en controle van al je klantcontact
  • Scherpe inzichten voor sales gebaseerd op data
  • Met de Exact Online CRM app overal en altijd inzicht
  • Projectadministratie met automatische opties

Exact CRM geeft het hele bedrijf een up-to-date inzicht van alle beschikbare informatie. Gestroomlijnde werkprocessen zorgen voor efficiency op heel veel onderdelen binnen het bedrijf. Klanten ervaren hierdoor een perfecte service door de relevante adviezen en tips. Ze zullen nog enthousiaster worden over jouw bedrijf.

exact online boekhouden prijzen overzicht

Exact Online CRM demo

Door een proefaccount af te sluiten van Exact Online boekhouden, kun je gratis de Exact Online Demo bekijken. Tijdens de Exact Online CRM demo krijg je nog meer voordelen van het CRM systeem uitgelegd:

  • Zie in één oogopslag welke klanten rendabel zijn en welke (nog) niet
  • Duidelijke en inzichtelijke rapportages en analyses voor iedere afdeling
  • Maak betere leadcampagnes en verbeter de lead-nurturing voor marketingcollega’s
  • Stel gepersonaliseerde marketingcommunicatie in die gericht is op de behoefte van de (toekomstige) klant
  • Verhoog je klantbehoud en verbeter je klanttevredenheid met specifieke campagnes

Exact Online CRM app

De Exact app is heel prettig als verlengstuk van het CRM systeem. Overzichtelijk, snel, eenvoudig te gebruiken en altijd bij de hand. Belangrijke informatie nog even bekijken vlak voor je afspraak? De app geeft het antwoord. Nieuwe activiteit aanmaken? Zet hem snel in Exact Online CRM via de app. Contactpersoon nodig? Update over de facturatie? Verkoopkansen? Je ziet het zo in de Exact app.

De Exact online app kun je downloaden op iOS, Android en Windows smartphones en tablets. Op je pc of laptop kan je simpel het CRM systeem bekijken in de internet browser. De gebruiksvriendelijkheid is overal waar je Exact Online CRM gebruikt perfect.

Gebruiksvriendelijkheid Exact Online CRM

Het CRM systeem is duidelijk, eenvoudig te gebruiken en werkt intuïtief. Overal waar je een internetverbinding hebt, kun je in het systeem inloggen. Het is namelijk volledig  “cloudbased”.

Ieder bedrijf kan uit de voeten met Exact Online CRM. Er zijn oneindig veel koppelingen mogelijk met andere software die al in een bedrijf gebruikt wordt. Een implementatie van Exact CRM is dus perfect te doen. Koppelingen met onder andere Mailchimp, Microsoft Dynamics en Speedtools zijn voorbeelden van de vele koppelingsmogelijkheden. Exact Online Dynamics CRM behoort dus ook tot een van de vele mogelijkheden.

De snelheid van het Exact Online CRM systeem is uitstekend. Exact voert regelmatig updates uit om de software steeds te blijven verbeteren. De updates worden buiten kantoortijden doorgevoerd en worden vooraf duidelijk en op tijd gecommuniceerd.

Perfecte communicatie vanuit Exact Online is zeer belangrijk voor het bedrijf. Mocht je een vraag hebben is de klantenservice meer dan bereid om je goed en snel te helpen. Zowel via chat, telefonisch en via e-mail kun je de klantenservice van Exact Online bereiken.

Uitgebreide informatie in Exact Online CRM

Je wilt je voorraadbeheer, je orders en je relatiebeheer koppelen aan je boekhouding? Met Exact Online Handel krijg je dit voor elkaar. Je hebt perfecte controle op alle logistieke processen in je bedrijf. Net zoals je liquiditeitspositie en voorraadstatus. Als je een webshop hebt koppel je deze heel eenvoudig aan de e-commerce module. Werkt als een zonnetje!

CRM koppeling Exact Online is ook met andere systemen mogelijk. Denk aan Perfectview of Gripp. De koppelingen helpen je om zo efficiënt mogelijk te werken.

Exact Online CRM reviews

“Door het eenvoudige menu is de informative die je nodig hebt, vaak binnen 2 muisklikken gevonden”, zegt Kurt van het transportbedrijf Van Renterghem Trucks in zijn Exact Online review.

Fontshop is enorm te spreken over het gebruik op zoveel verschillende devices; “Onze administratie en boekhouding zijn overal in te zien. Smartphones, Tablets, laptops en pc’s. Perfect!” volgens de Managing Director Rudy in zijn beoordeling.

Bij de Golfclub in Keerbergen zijn ze zeer te spreken over het overal kunnen bijwerken van de gegevens. Of inzien ervan. “Dat is echt een enorm voordeel t.o.v. ons vorige boekhoudpakket”, zegt secretaris Gerda in haar review.

Exact Online CRM training

Mocht je nog niet een expert zijn in de Exact Online software is dat geen probleem. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om je vraag te stellen én snel beantwoordt te krijgen. Wat dacht je van handige gratis webinars, of verschillende demo’s over specifieke of algemene onderdelen.

Daarnaast zijn er ook nog gratis Exact Online e-learnings. Hiermee leer je waar en wanneer het jou uitkomt. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Handig toch? En wat te denken van de Exact Online CRM training die helemaal gratis is. Je krijgt dan op het kantoor van Exact Online een training waarin jij in 1 dag perfect de CRM module kunt gebruiken.

Heb je nog meer trainingen nodig? Geen probleem; basis boekhouden, uren & factureren, projectmanagement, handel etc etc. Exact Online ontzorgt je op alle gebieden met perfecte en gratis ondersteuning.

Exact Online CRM Webinar

Een andere manier om te zien of Exact bij je past of om antwoord te krijgen op een vraag is via een webinar. Er zijn verschillende onderdelen; boekhouden, handel, productie, accountancy en zakelijke dienstverlening. Er is zelfs de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken en op deze manier een webinar specifiek voor jou te krijgen.

exact online boekhouden boekhoudprogramma vergelijken