Twinfield

Twinfield boekhouding review

In deze beoordeling krijg je een goed beeld over het Twinfield boekhouding programma. Dit boekhoudpakket wordt goed gewaardeerd door de gebruikers. Vooral ZZP’ers waarderen het speciale abonnement dat voor hen is gemaakt: Twinfield Factureren. Hiermee kun je direct in het boekhoudprogramma de facturen opmaken.

 

Twinfield online boekhouding

 Samenvatting Twinfield online

Twinfield is een zeer compleet boekhoudpakket. Het heeft veel goede en nuttige functies. Voor startende ondernemers en zzp’ers is het wat duurder t.o.v. vergelijkbare aanbieders. Je krijgt doorvoor wel een aantal extra functies dan gemiddeld. Dit pakket is ook goed geschikt voor grotere ondernemingen die meerdere koppelingen hebben met andere bedrijfssoftware.

Maak hier uw gratis proefaccount aan en test zelf. (Gratis en zonder verdere verplichting!)

 

Kosten Twinfield boekhouding abonnement

Kosten Twinfield boekhouding

Starten met Twinfield handleiding

Dit is een boekhoudprogramma waar je gemakkelijk en snel mee werkt. Om alles uit het programma te halen zijn er verschillende handleidingen. Ook kun je de training online boekhouden met Twinfield volgen. Je krijgt dan van een ervaren trainer uitleg over alle functies. Op deze manier ben je snel thuis in het programma en haal je het meeste rendement uit dit boekhoudpakket.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! - vanaf 8 p/mnd

HOOGST SCORE: 9.3 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden 

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Twinfield koppelingen

Het boekhoudprogramma is gemakkelijk te koppelen met banken, bedrijfssoftware, webshops en payment service providers. ABN, Rabobank, ING zijn enkele voorbeelden van banken die gekoppeld kunnen worden. Ideal, Paypal en Sofort zijn enkele voorbeelden van payment service providers. Er zijn meer dan 300 partners die gekoppeld kunnen worden (Twinapps).

Ze rekenen geen extra kosten voor bijvoorbeeld bankkoppelingen, e-billing en webservices. Er zijn dus geen verborgen kosten, maar er is juist een duidelijke maandprijs zonder verrassingen.

Bekijk de beste boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers. Een Twinfield boekhouding is voor deze doelgroep een duur alternatief. Verenigingen en Stichtingen vinden op deze pagina het beste boekhoudprogramma voor zichzelf.

Twinfield app

Met de Twinfield app registreer je direct in je administratie handige zaken. Uren registratie, kilometer registratie, uurtarief instellen en vervolgens automatisch facturen aanmaken.

Met de app wordt veel tijd bespaart. De verwerking gebeurt automatisch na het invoeren. Je boekhouding is zo altijd up-to-date.

Ben je er nog niet zeker van of Twinfield de beste keuze is voor jou? Gebruik dan onze boekhoudprogramma vergelijken tool. In 3 klikken heb je inzichtelijk welke boekhoudpakketten het beste bij je passen.

Twinfield factureren

Voor ondernemers die zelf hun facturen willen uitschrijven is er het aparte online factureren abonnement. Wil je de hele administratie (boekhouding & factureren) dan koppel je de abonnementen eenvoudig aan elkaar.

Het is een gebruiksvriendelijk programma met een gratis offerte module erbij. Je hebt altijd inzicht in de status van een factuur en wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de laatste wijzigingen.

Probeer nu gratis en vrijblijvend het online factureren abonnement uit.

Twinfield boekhouding demo

Wil je een gratis online demonstratie van de mogelijkheden? Dat kan! Sluit een gratis proefaccount af en meld je aan op de online demonstratie pagina.

De online demonstraties worden regelmatig gegeven en je kunt hier al je vragen stellen.

Relevante berichten:

 

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! - vanaf 8 p/mnd

HOOGST SCORE: 9.3 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden 

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Maak jij binnen je onderneming al gebruik van Twinfield boekhouden? Help in dat geval andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel het boekhoudprogramma op het gebruikersgemak, de prijs, de service en benoem de voor- en nadelen van dit systeem.