Twinfield

Twinfield boekhouding review

In deze beoordeling krijg je een goed beeld over het Twinfield boekhouding programma. Dit boekhoudpakket wordt goed gewaardeerd door de gebruikers. Vooral ZZP’ers waarderen het speciale abonnement dat voor hen is gemaakt: Twinfield Factureren. Hiermee kun je direct in het boekhoudprogramma de facturen opmaken.

 

Twinfield online boekhouding

Samenvatting Twinfield online

 

Twinfield is een zeer compleet boekhoudpakket. Het heeft veel goede en nuttige functies. Voor startende ondernemers en zzp’ers is het wat duurder t.o.v. vergelijkbare aanbieders. Je krijgt doorvoor wel een aantal extra functies dan gemiddeld. Dit pakket is ook goed geschikt voor grotere ondernemingen die meerdere koppelingen hebben met andere bedrijfssoftware.

 

Maak hier uw gratis proefaccount aan en test zelf. (Gratis en zonder verdere verplichting!)

 

 

Kosten Twinfield boekhouding abonnement

 

Kosten Twinfield boekhouding

Starten met Twinfield handleiding

 

Dit is een boekhoudprogramma waar je gemakkelijk en snel mee werkt. Om alles uit het programma te halen zijn er verschillende handleidingen. Ook kun je de training online boekhouden met Twinfield volgen. Je krijgt dan van een ervaren trainer uitleg over alle functies. Op deze manier ben je snel thuis in het programma en haal je het meeste rendement uit dit boekhoudpakket.

 

Twinfield koppelingen

 

Het boekhoudprogramma is gemakkelijk te koppelen met banken, bedrijfssoftware, webshops en payment service providers. ABN, Rabobank, ING zijn enkele voorbeelden van banken die gekoppeld kunnen worden. Ideal, Paypal en Sofort zijn enkele voorbeelden van payment service providers. Er zijn meer dan 300 partners die gekoppeld kunnen worden (Twinapps).

Ze rekenen geen extra kosten voor bijvoorbeeld bankkoppelingen, e-billing en webservices. Er zijn dus geen verborgen kosten, maar er is juist een duidelijke maandprijs zonder verrassingen.

 

Twinfield app

 

Met de Twinfield app registreer je direct in je administratie handige zaken. Uren registratie, kilometer registratie, uurtarief instellen en vervolgens automatisch facturen aanmaken.

Met de app wordt veel tijd bespaart. De verwerking gebeurt automatisch na het invoeren. Je boekhouding is zo altijd up-to-date.

 

Twinfield factureren

 

Voor ondernemers die zelf hun facturen willen uitschrijven is er het aparte online factureren abonnement. Wil je de hele administratie (boekhouding & factureren) dan koppel je de abonnementen eenvoudig aan elkaar.

Het is een gebruiksvriendelijk programma met een gratis offerte module erbij. Je hebt altijd inzicht in de status van een factuur en wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de laatste wijzigingen.

Probeer nu gratis en vrijblijvend het online factureren abonnement uit.

Twinfield boekhouding demo

 

Wil je een gratis online demonstratie van de mogelijkheden? Dat kan! Sluit een gratis proefaccount af en meld je aan op de online demonstratie pagina.

De online demonstraties worden regelmatig gegeven en je kunt hier al je vragen stellen.