Myfinance boekhouden

Myfinance boekhouden review

In deze beoordeling krijg je een goed beeld over het boekhoudprogramma van Myfinance. Dit boekhoudpakket wordt goed gewaardeerd door de gebruikers. Vooral ZZP’ers waarderen het uitgebreide abonnement dat voor hen is gemaakt: Myfinance Compleet. Hiermee betaal je een vast bedrag voor alle functionaliteiten van de boekhoudsoftware. Online factureren, urenregistratie, onbeperkt aantal banktransacties en gratis gebruik van de app met scanfunctie zitten standaard in dit boekhoudprogramma.

myfinance online boekhoudprogrammaMyfinance boekhouden usp's

 

Samenvatting Myfinance online

Myfinance is een zeer compleet boekhoudpakket. Het heeft veel goede en nuttige functies. Voor startende ondernemers, zzp’ers en (management) BV’s is het een uitstekend pakket. Je krijgt heel veel functionaliteit voor een zeer interessant maandbedrag. Groeit je bedrijf? Myfinance groeit met je mee.

Maak hier uw gratis proefaccount aan en test zelf. (Gratis en zonder verdere verplichting!)

Myfinance boekhouden logo

Kosten Myfinance boekhouding abonnement

Starten met Myfinance

Dit is een boekhoudprogramma waar je gemakkelijk en snel mee werkt. Om alles uit het programma te halen zijn er onder andere de kennisbank en de btw-aangifte service. Daarnaast is er ook een prima online hulpsectie. Op deze manier ben je snel thuis in het programma en haal je het meeste rendement uit dit boekhoudpakket.

Ben je net begonnen als ondernemer? Het aanmaken van de nieuwe administratie is heel gemakkelijk. Persoonlijke instellingen invoeren en het opvoeren van je beginbalans is in een handomdraai gedaan.

Je probeert het pakket 15 dagen helemaal gratis uit, zonder beperkingen. Je zit nergens aan vast en het proefaccount stopt automatisch.

 

Myfinance koppelingen

Je kunt eenvoudig je bankgegevens uploaden in het boekhoudprogramma. Het maakt niet uit bij welke bank je bankiert. ABN-Amro, Rabobank, ING en Knab zijn enkele voorbeelden van banken die gekoppeld kunnen worden. De afschriften van o.a. deze banken kun je eenvoudig importeren.

Ze rekenen geen extra kosten voor bijvoorbeeld e-billing en webservices. Er zijn dus geen verborgen kosten, maar er is juist een duidelijke maandprijs zonder verrassingen.

Myfinance boekhoudsoftware voor zzp'ers

 

Voor verenigingen en stichtingen is Myfinance minder geschikt. Op de volgende pagina lees je alles over het beste boekhoudprogramma voor verenigingen en stichtingen.

 

Myfinance app

Met de Myfinance app registreer je direct in je administratie handige zaken. Bonnetjes verstuur je met een klik naar je boekhouding. Uren registratie, kilometer registratie en vervolgens automatisch facturen aanmaken.

Met de app wordt veel tijd bespaart. Alles op één plek en bonnetjes kwijtraken is verleden tijd. Je boekhouding is zo altijd up-to-date.

Ben je er nog niet zeker van of Myfinance de beste keuze is voor jou? Maak dan gebruik van de gratis proefperiode. Deze loopt automatisch af en wordt niet verlengd.

Myfinance boekhouden app voorbeelden boekhoudprogramma

Myfinance factureren

Voor ondernemers die alleen hun facturen willen uitschrijven is er geen apart online factureren abonnement. De complete boekhouding krijg je voor één vaste prijs, waar andere boekhoudprogramma’s maar één module voor aanbieden. Wil je dus de hele administratie (boekhouding & factureren) in één boekhoudprogramma: Myfinance is een uitstekende optie.

Het is een gebruiksvriendelijk programma mede door het handige dashboard en de app. Je hebt altijd inzicht in de status van inkomende- en uitgaande facturen. Je hebt geen speciale boekhoudkennis nodig om gebruik te maken van Myfinance. En als je twijfelt of er toch graag even naar wilt laten kijken? Dan kan gratis door een extra gebruiker aan te maken.

Probeer nu gratis en vrijblijvend Myfinance uit.

 

Relevante berichten:

Tips bij het zoeken van een boekhoudprogramma.

10 stappen om een eigen bedrijf te starten.

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma?