Debiteurnet facturatie en incasso

Meer over Debiteurnet

Dit artikel betreft een review van Debiteurnet. Je krijgt een duidelijk beeld van de functies en voordelen van de facturatiesoftware. Uit welke pakketten kun je als zzp’er kiezen? Van welke functionaliteiten kan ik gebruik maken? En wat zijn de kosten hiervan? In onderstaande tekst wordt er antwoord gegeven op deze vragen. Ben je benieuwd wat Debiteurnet voor jou kan betekenen? Lees dan verder.

Boekhouden Debiteurnet
Klik op de afbeelding voor meer info.

Wat heeft Debiteurnet zzp’ers te bieden?

Met de inzet van het boekhoudprogramma Debiteurnet kun je twee werelden met elkaar combineren. Dit zijn de werelden van facturatie en incasso. Vind je het nog lastig om dit helemaal alleen op te pakken? Dan is Debiteurnet een goede optie voor jou. Werkzaamheden waar Debiteurnet je mee kan helpen zijn:

 • Het snel en eenvoudig laten verlopen van je facturatie. Met de facturatie module maak je eenvoudig een opzet voor je facturen. Deze worden vervolgens als bijlage verstuurd. Ook maatwerk factureren is mogelijk met de overige opties van Debiteurnet.
 • Debiteurnet helpt je met het ordenen van je klantenbestand. De belangrijkste gegevens van je debiteuren kun je gemakkelijk terugvinden in een overzicht. Binnen een paar klikken kun je alle informatie en contactgegevens inzien.
 • Het monitoren van geldstromen. Wanneer een klant nog niet heeft betaald wordt er een herinneringsproces in werking gezet. Heeft dit proces geen succes? Dan worden de niet betaalde facturen klaargezet voor een incasso-traject.
 • Het ontvangen van een snelle betaling. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van factoring. Factoring is interessant voor bedrijven die het geld snel nodig hebben vanwege bijvoorbeeld een grote aankoop.
 • Het lenen van geld. Mocht je het als onderneming nodig hebben, dan heb je bij Debiteurnet de mogelijkheid om extra werkkapitaal aan te vragen.

Meer informatie over de aanpak van Debiteurnet lees je hier.

Boekhoudprogramma Debiteurnet
Klik op de afbeelding voor meer info.

De verschillende pakketten van Debiteurnet

Bij Debiteurnet heb je de keuze uit verschillende pakketten. Zo kun je kiezen voor de functionaliteiten die het beste bij jouw onderneming passen. De pakketten die worden aangeboden door het boekhoudprogramma zijn:

Pakket basis

Het basispakket is gratis en geschikt voor zzp’ers en kleine ondernemers. Je kunt met dit pakket tot maximaal drie debiteuren toevoegen, een onbeperkt aantal facturen versturen, tegen een meerprijs een incassotraject opstarten of een deurwaarder inschakelen en een factuur als bijlage versturen. Hoe je een account kunt instellen zie je in deze video.

Pakket extra

Het extra pakket kost €24,95 per maand en is geschikt voor mkb’ers en middelgrote ondernemingen. Functionaliteiten waar je met dit pakket gebruik van kunt maken zijn tot maximaal 100 debiteuren, een onbeperkt aantal facturen versturen, tegen een kleinere meerprijs een incassotraject opstarten of een deurwaarder inschakelen, gebruik maken van een goedkeuringsflow en een factuur als bijlage versturen.

Pakket pro

Het pro pakket kost €39,95 per maand en is geschikt voor mkb’ers, grote ondernemers, accountants en boekhouders. In dit pakket maak je gebruik van de mogelijkheid om een onbeperkt aantal debiteuren toe te voegen, een onbeperkt aantal facturen te versturen, voordeliger incassotrajecten op te starten, gebruik te maken van een goedkeuringsflow en een factuur als bijlage te versturen.

Wat betreft functies lijken bovenstaande pakketten redelijk veel op elkaar. Het grootste verschil zit hem in de extra kosten voor het opstarten van het incassotraject en het inschakelen van een deurwaarder.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Welke voordelen brengt Debiteurnet met zich mee?

Het boekhoudprogramma Debiteurnet heeft een aantal voordelen speciaal voor zzp’ers, mkb’ers en ondernemers. De voordelen die je met deze boekhoudsoftware ervaart zijn:

Voordelen facturatie

 • Een duidelijk overzicht dat rust geeft voor jou als gebruiker;
 • De mogelijkheid om snel en eenvoudig facturen te maken;
 • Een waterdichte flow voor goed- en afkeuren;
 • Een variatie aan factuur opties.

Voordelen debiteurenbeheer

 • De gegevens worden eenvoudig vastgelegd in een debiteurenoverzicht;
 • Gekoppelde facturen zijn zichtbaar in een factuuroverzicht.

Voordelen incasso

 • Gegevens zoals herinneringen en gerechtsdeurwaarders in eigen beheer;
 • De eerste stappen worden aangemaakt als herinneringen;
 • Gemakkelijk incassokosten en rente ontvangen.

Is Debiteurnet geschikt voor jou?

Debiteurnet is geschikt voor zzp’ers, kleine ondernemers, mkb’ers, middelgrote ondernemingen, grote ondernemingen, accountants en boekhouders. Om ervoor te zorgen dat iedere partij gebruik kan maken van de gewenste functies, zijn er drie verschillende pakketten ontwikkeld. Ben je benieuwd welk pakket bij jouw onderneming past? Lees dan hier alle opties nog eens na en start vandaag nog.

Lees hier hoe je zelf je boekhouding kunt doen >>

De ervaring van zzp’ers met Debiteurnet

Benieuwd naar de ervaring van zzp’ers die al gebruik hebben gemaakt van het boekhoudprogramma Debiteurnet? Een aantal mooie reviews van tevreden ondernemers zijn:

 • Jeroen V.: “Ik heb al een tijdje het programma in bezit en ik ben er echt een groot fan van. Al je inkomsten en uitgaven worden overzichtelijk op een rijtje gezet en je hebt het meteen duidelijk!”
 • Johan: “Vooral zeer handig voor facturen. Met afstand het beste programma voor facturen. Ik heb er meerdere geprobeerd en deze is het beste bevallen.”
Klik op de afbeelding voor meer info.

Alle voordelen van Debiteurnet op een rijtje

Vind je het nog lastig om je eigen administratie goed bij te houden? Of ben je op het moment het overzicht kwijt en ben je toe aan wat meer structuur in je boekhouding? Met behulp van Debiteurnet krijg je de controle over jouw flow van facturatie en incasso weer terug. Maak een gratis account aan en ervaar de voordelen van de boekhoudsoftware.

Twijfel je nog of dit het juiste boekhoudprogramma is voor jou? Vergelijk boekhoudprogramma’s zodat je een goede keuze kunt maken voor online boekhouden!

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *