Freelance of interim online marketeer?

Wil je zelfstandig aan de slag, zonder de boekhoudkundige uitdagingen die daarbij komen kijken? Misschien heb je er al eens over nagedacht hoe het zou zijn om op interim basis aan de slag te gaan als online marketeer. Er zijn genoeg redenen waarom het worden van een interim online marketing een onwijs goed idee is… Meer lezen »

Leasen

Wanneer het woord leasen valt, wordt er snel gedacht aan het leasen van een auto. Echter zijn er veel meer middelen die geleased kunnen worden. Zowel op particulier als zakelijk gebied. Leasen kan een goede oplossing zijn voor organisaties om toegang te hebben tot bepaalde bedrijfsmiddelen. Dit varieert van auto’s tot computers en van graafmachines… Meer lezen »

VvE administratie: welke software kunt u gratis gebruiken?

Voor de VvE administratie software gezocht om gratis te gebruiken? U heeft verschillende mogelijkheden, die (nog) geen geld hoeven te kosten. Handig, omdat u wellicht al allerlei andere kosten moet maken.  Tip: goed van start met de boekhouding? U kunt online een boekhoudprogramma vergelijken, speciaal voor VvE’s, andere verenigingen en stichtingen. Op die manier weet… Meer lezen »