Webshop beginnen: 5 tips voor een goede start die het halve werk is

Een webshop beginnen: dat hoeft niet moeilijk te zijn. Tenminste, als u daarvoor gebruik maakt van onze handige tips. Bepaal waarin u de webshop wilt beginnen, bijvoorbeeld door kleding te gaan verkopen of door online producten te verkopen. Welke richting u ook kiest, het is slim om met deze 5 tips te zorgen voor een… Read More »

Wat is de beste CRM software? 4 tips om beter te vergelijken

De beste CRM software kiezen en benieuwd hoe u dat aanpakt? Met 4 handige tips wordt dat een stukje makkelijker. Zorg daarmee voor een goede vergelijking, waarin u het aantal opties alvast handig beperkt. Een goede vergelijking van CRM software vraagt om een beperkt aantal pakketten. Zorg ervoor dat er een shortlist ontstaat die aansluit… Read More »

Elektronisch factureren wetgeving: wat verandert er per 18 april 2019?

Elektronisch factureren heeft de toekomst: daarvan is onder andere de Nederlandse overheid overtuigd. Nieuwe wetgeving die in november 2018 van kracht zou worden is uitgesteld tot 18 april 2019, maar feit is dat er een verandering aan zit te komen. Vanaf dat moment wordt e-facturatie verplicht voor Aanbestede diensten, waardoor het belangrijk is om daar… Read More »

Eigen factuur maken in 3 stappen: zo maakt u een simpele factuur

Een eigen factuur maken en daarvoor op zoek naar de eenvoudigste stappen voor een simpele factuur? U kunt daarvoor een voorbeeld factuur voor een eenmanszaak gebruiken, maar gelukkig is het ook aan de hand van een paar stappen niet zo ingewikkeld. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de volgende stappen te zetten:… Read More »

5x tijd besparen: facturen maken met een programma in de cloud

Facturen maken met een programma en benieuwd wat dat oplevert? Houd 5x meer tijd over, door gebruik te maken van handige factuur software die van het maken van facturen een fluitje van een cent maakt. U bent veel sneller klaar met de administratie, zodat er tijd overblijft voor taken die meer opleveren. Zodat u de… Read More »

6 succes tips voor startende ondernemers

Bij het runnen van een eigen bedrijf komt veel kijken. Niet ieder idee groeit uit tot een succes. Hoe zorg je ervoor dat jouw idee wél een succes wordt? Wij hebben 6 concrete tips voor je uitgezocht die elke succesvolle onderneming heeft uitgevoerd. Wij hebben 6 tips voor startende ondernemers bij elkaar gezet. Want; je… Read More »