Het beste online facturatieprogramma voor ZZP’ers: 5 soorten software vergelijken

Het beste online facturatieprogramma voor ZZP’ers kiezen? Je hebt de keuze uit 5 verschillende soorten oplossingen. Vijf verschillende manieren om facturen te maken en te versturen. En binnen die soorten oplossingen kun je uiteraard de beschikbare programma’s met elkaar vergelijken. Maak daarom eerst een keuze voor het type facturatieprogramma dat je wilt gebruiken: Factureren in… Read More »

Online factureren: 6 tips om jouw factuur snel betaald te krijgen

Online factureren: daar kun je als ZZP’er bijna niet omheen. En beter nog, het biedt je de kans om jouw facturen sneller betaald te krijgen. Als je gebruik maakt van de volgende handige tips natuurlijk. Zorg ervoor dat je een online factuurprogramma gebruikt en je online facturen verstuurt. En de mogelijkheden vergelijken? Dat doe je… Read More »

Boekhoudsoftware vereniging of stichting

Boekhoudsoftware vereniging: waar een organisatie of club ook voor staat, boekhouden blijft uiterst belangrijk en de cijfers moeten altijd kloppen. Betrouwbare boekhoudsoftware voor de administratie van de vereniging of stichting hoort daarbij. De administratie van de vereniging  of stichting laten verschillende inkomsten en uitgaven zien die nauwkeurig geboekt moeten worden in een boekhoudprogramma. Bijkomend moet… Read More »

Eenvoudig boekhoudprogramma

Op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma wat je gemakkelijk zelf kunt bijhouden? Wil je een administratie die je tijd bespaart in plaats van tijd kost? Betaal je liever niet te veel voor je boekhoudpakket en de boekhouder? In dit artikel gaan we in op de vraag hoe je een eenvoudig boekhoudprogramma vergelijkt en kiest, voor startende… Read More »

Beste boekhoudprogramma zoeken doe je zo; 5 tips!

Ben jij op zoek naar het beste boekhoudprogramma? Wil je een goed en duidelijk beeld hebben voordat je gaat testen? Gebruik je de ervaringen van anderen om meer informatie te vergaren? Vergelijk de beste boekhoudprogramma’s die er op dit moment op de markt zijn. Test minimaal 2 of 3 boekhoudsoftware leveranciers om te kijken welk… Read More »

Eenvoudig boekhoudprogramma vereniging en stichting

Bent u op zoek naar een boekhoudprogramma voor uw vereniging of stichting? Wilt u de beste boekhouding of administratie voor een vereniging of stichting? Wilt u een goedkoop boekhoudpakket wat veel tijdsbesparing oplevert? Vergelijk hier uw boekhoudprogramma vereniging of stichting Vaak is in excel een begin gemaakt met de boekhouding en/of ledenadministratie. Alleen beginnen de… Read More »

Aangifte omzetbelasting doen via een boekhoudprogramma

Ben jij ondernemer? Wil je je aangifte omzetbelasting doen via een boekhoudprogramma? Via welk boekhoudprogramma kun je dit het beste doen?   Een goed boekhoudprogramma helpt je om snel en goed je btw-aangite te doen.     Aangifte van je omzetbelasting moet je doen als je zelfstandig ondernemer bent. Je bent dan verplicht om btw… Read More »

Online boekhouden vergelijken; 9 voordelen en 3 nadelen

Online boekhouden vergelijken; De voor- en nadelen uitgelegd.   Het vergelijken van een online boekhoudprogramma is niet het eerste waar je aan denkt als ondernemer. Veel ondernemers zijn er achter gekomen dat dit wél belangrijk is. Sommige door schade en schande. Anderen zijn gewaarschuwd of hebben een natuurlijke weerstand om alle mooie “verkooppraatjes” met een korreltje… Read More »