Zelf boekhouden? Hou dan hier rekening mee!

Nederland is het land van kansen. Steeds meer mensen worden zzp’ers en starten een eigen onderneming. Het klinkt als een groot avontuur. Een nieuw product op de markt brengen, de wereld verbeteren of simpelweg veel geld verdienen. Er komen echter veel dingen bij een eigen onderneming kijken. Eén van de onderdelen die door zzp’ers vaak… Meer lezen »

De toegevoegde waarde van het intern opleiden van personeel

Personeel intern opleiden? Dit zijn de voordelen Ben jij benieuwd wat de toegevoegde waarde is van het intern opleiden van personeel? Er zijn tegenwoordig vele manieren om je huidige en nieuwe medewerkers op te leiden. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding of cursus via de NCOI. Werknemers opleiden heeft jouw organisatie diverse voordelen te bieden. Welke voordelen… Meer lezen »

Reken jezelf rijk met een nieuwe functie in finance

Veel mensen denken dat werken in finance saai is. Niet is minder waar! Onze wereld draait op geld en dat in goede banen leiden is een uitdaging op zich. Als Controller, Consultant, Accountant, Boekhouder of Financieel Administratief Medewerker ben je een spil in de financiële huishouding van een bedrijf. Natuurlijk moet een bedrijf en de branche bij… Meer lezen »

Freelance of interim online marketeer?

Wil je zelfstandig aan de slag, zonder de boekhoudkundige uitdagingen die daarbij komen kijken? Misschien heb je er al eens over nagedacht hoe het zou zijn om op interim basis aan de slag te gaan als online marketeer. Er zijn genoeg redenen waarom het worden van een interim online marketing een onwijs goed idee is… Meer lezen »

Leasen

Wanneer het woord leasen valt, wordt er snel gedacht aan het leasen van een auto. Echter zijn er veel meer middelen die geleased kunnen worden. Zowel op particulier als zakelijk gebied. Leasen kan een goede oplossing zijn voor organisaties om toegang te hebben tot bepaalde bedrijfsmiddelen. Dit varieert van auto’s tot computers en van graafmachines… Meer lezen »

VvE administratie: welke software kunt u gratis gebruiken?

Voor de VvE administratie software gezocht om gratis te gebruiken? U heeft verschillende mogelijkheden, die (nog) geen geld hoeven te kosten. Handig, omdat u wellicht al allerlei andere kosten moet maken.  Tip: goed van start met de boekhouding? U kunt online een boekhoudprogramma vergelijken, speciaal voor VvE’s, andere verenigingen en stichtingen. Op die manier weet… Meer lezen »