Past beleggen bij jouw onderneming?

Beleggen als ondernemer is een goede mogelijkheid. Daarmee kan je bijvoorbeeld zorgen dat het vermogen van je onderneming wat groter wordt. Of je zorgt dat je je pensioen laat groeien. Het is dus zeker interessant om te bekijken wat hier allemaal mee mogelijk is. Er zijn namelijk veel verschillende vormen van zakelijk beleggen. De vorm… Meer lezen »

Hoe word je goed in boekhouden?

Nederland staat bekend als een van de meest innovatieve landen ter wereld. Dit komt mede door het klimaat waarbij bedrijven en personen zo veel mogelijk ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Het is dan ook geen wonder dat er zoveel ondernemingen te vinden zijn in ons land. Maar net als andere landen die wat minder… Meer lezen »

Hoe kies ik een payment plugin voor mijn webshop?

Zoek je betaaloplossingen voor je webshop? Dan ben je vast online al eens gaan kijken wat mogelijkheden zijn. Zoals je waarschijnlijk wel weet is de checkout een belangrijke stap binnen de customer journey. Vanzelfsprekend wil je dus een oplossing waarop je kan vertrouwen. Om je wegwijs te maken in de ton aan informatie die zonder… Meer lezen »

Zelf boekhouden? Hou dan hier rekening mee!

Nederland is het land van kansen. Steeds meer mensen worden zzp’ers en starten een eigen onderneming. Het klinkt als een groot avontuur. Een nieuw product op de markt brengen, de wereld verbeteren of simpelweg veel geld verdienen. Er komen echter veel dingen bij een eigen onderneming kijken. Eén van de onderdelen die door zzp’ers vaak… Meer lezen »

De toegevoegde waarde van het intern opleiden van personeel

Personeel intern opleiden? Dit zijn de voordelen Ben jij benieuwd wat de toegevoegde waarde is van het intern opleiden van personeel? Er zijn tegenwoordig vele manieren om je huidige en nieuwe medewerkers op te leiden. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding of cursus via de NCOI. Werknemers opleiden heeft jouw organisatie diverse voordelen te bieden. Welke voordelen… Meer lezen »

Reken jezelf rijk met een nieuwe functie in finance

Veel mensen denken dat werken in finance saai is. Niet is minder waar! Onze wereld draait op geld en dat in goede banen leiden is een uitdaging op zich. Als Controller, Consultant, Accountant, Boekhouder of Financieel Administratief Medewerker ben je een spil in de financiële huishouding van een bedrijf. Natuurlijk moet een bedrijf en de branche bij… Meer lezen »

Freelance of interim online marketeer?

Wil je zelfstandig aan de slag, zonder de boekhoudkundige uitdagingen die daarbij komen kijken? Misschien heb je er al eens over nagedacht hoe het zou zijn om op interim basis aan de slag te gaan als online marketeer. Er zijn genoeg redenen waarom het worden van een interim online marketing een onwijs goed idee is… Meer lezen »