Efficiënte administratie: Tips voor ZZP’ers

Efficiënte administratie voor ondernemers is van groot belang, maar kan een tijdrovende klus zijn. In dit artikel worden enkele tips en mogelijkheden besproken om je administratie zo efficiënt mogelijk aan te pakken. ZZP’ers en administratie Als zelfstandig ondernemer ben je niet alleen verantwoordelijk voor het runnen van je bedrijf, maar ook voor het bijhouden van… Lees meer »

Tips voor een gezonde cashflow in het mkb

Het is een bekend feit dat cashflowproblemen de grootste oorzaak zijn van faillissementen in het mkb. Het maakt niet uit hoe goed je bedrijf draait of welke cijfers je noteert, je kunt in een situatie belanden waarin je rekeningen niet meer betaalbaar zijn. Dit artikel biedt praktische tips om de cashflow binnen je bedrijf te… Lees meer »

Social commerce: een bloeiende trend

Meer dan twee derde van de social media gebruikers onderneemt actie na het bekijken van een advertentie, en bijna een derde wordt geïnspireerd tot aankoop. Bedrijven hebben baat bij een sterke aanwezigheid op social media, zoals blijkt uit het nieuwe What’s Happening Online trendrapport van Ruigrok. Invloedrijke advertenties op social media Uit het recente trendrapport… Lees meer »

Boekhoudprogramma’s voor freelancers: welke zijn het beste?

Als freelancer kan het bijhouden van de boekhouding een tijdrovende en stressvolle taak zijn. Gelukkig zijn er zzp boekhoudprogramma’s die speciaal zijn ontworpen voor zzp’ers en freelancers, en die kunnen helpen om het proces te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Maar welke boekhoudprogramma’s zijn het beste voor freelancers? Belangrijkste functies van boekhoudprogramma’s voor freelancers Voordat u… Lees meer »

Tips voor ondernemers in Vlaardingen

Lees hieronder handige tips voor ondernemers in Vlaardingen over hoe je relaxter kunt ondernemen en tegelijkertijd kosten kunt besparen. Ontdek hoe je jouw boekhouding op orde houdt, waarom financial lease een goede optie is en hoe je kunt besparen op kantoorruimte. Efficiënter ondernemen voor minder stress en meer winst Als ondernemer in Vlaardingen wil je… Lees meer »

Waarom overstappen naar online boekhouden?

Je bent vast bekend met het bijhouden van de boekhouding in Excel, maar om een rendabele toekomst te waarborgen, is digitalisering essentieel. Ontdek waarom de overstap naar online boekhouden noodzakelijk is en welke voordelen dit met zich meebrengt. Innovatie en digitalisering in de accountancy In de accountancywereld is stilstand achteruitgang. Om concurrerend te blijven, is… Lees meer »

Overstappen van boekhoudpakket? Geen obstakel meer!

Als ondernemer of accountant kun je soms ontevreden zijn over het huidige boekhoudpakket en de behoefte hebben om over te stappen naar een nieuw pakket. Maar vaak worden overstappen gezien als tijdrovend en ingewikkeld, waardoor de stap toch niet genomen wordt. Het beslissingstraject kan obstakels met zich meebrengen, maar eigenlijk zijn deze obstakels helemaal niet… Lees meer »

Hoe je als startende ondernemer een bedrijfspand kunt kopen

Als startende ondernemer is het vaak lastig om een hypotheek te krijgen zonder goede cijfers en jaarrekeningen, waardoor huren de voorkeur krijgt. Maar ook voor kopen zijn er mogelijkheden. De voordelen van kopen Huren heeft als voordeel dat je geen groot bedrag hoeft te lenen, maar het nadeel is dat je gebonden bent aan verhuurdersregels… Lees meer »

Waarom online boekhouden belangrijk is voor bedrijfsgroei

Online boekhoudsoftware is een essentieel hulpmiddel geworden voor bedrijven die hun groei willen stimuleren. Het biedt vele voordelen, waaronder betere controle over financiën en geautomatiseerde processen voor efficiëntie. Door boekhoudsoftware te gebruiken, kunnen bedrijven hun strategieën aanpassen en betere zakelijke beslissingen nemen. Betere controle over je financiën Online boekhoudsoftware biedt bedrijven een beter inzicht in… Lees meer »