Rompslomp boekhouding

Rompslomp boekhouding review

 

Rompslomp is een boekhoudprogramma dat zich richt op Zzp’ers en vooral fijn is door het gebruiksgemak. Het boekhoudprogramma is overzichtelijk ingedeeld en de uitgever heeft daarbij goede keuzes gemaakt ten aanzien van functies en doelgroepen. Doordat je slechts de keuze hebt uit twee verschillende mogelijkheden is het bijna onmogelijk om iets fout te doen.

Lees verder of ga naar de website van Rompslomp.

Rompslomp is helder en overzichtelijk

Alles bij de boekhoudsoftware van Rompslomp is er op gericht om het voor de Zzp’er zo makkelijk mogelijk te maken om je zzp adminstratie bij te houden. De indeling is min of meer standaard te noemen met een vrij strakke layout.

Alles wat je nodig hebt om je boekhouding op een deugdelijke manier bij te houden is bereikbaar vanaf het boekhoudmenu. Facturen, uitgaven, bankboek, urenregistratie en je contacten zijn slechts met een muisklik bereikbaar. Hierdoor blijft het boekhoudpakket makkelijk in gebruik en kun je een eenvoudige zzp boekhouding prima toevertrouwen aan de online boekhoudsoftware van Rompslomp.

Handige voordelen die Rompslomp kenmerken

In de zogenaamde ‘schoenendoos’ kun je gescande documenten kwijt. De functie is geïntegreerd met Dropbox wat voor een snelle verwerking van de documenten en bestanden zorgt. Zo kun je de documenten gelijk van het scherm inboeken en hoef je geen verschillende vensters te openen waar je vervolgens in kunt verdwalen. Gebruikersgemak is een groot punt bij dit online boekhoudprogramma.

Handig is ook de mobiele ondersteuning die de onderneming biedt. De zzp administratie doe je vaak ergens waar het je op dat moment uitkomt en dan wil je wel dat er iemand bereikbaar is bij eventuele vragen.

 

Prijs voor het gebruik van Rompslomp

Na een gratis proefperiode van 30 dagen kun je dit online boekhoudpakket van Rompslomp al in de basisversie voor slechts 5 Euro per maand gebruiken. Bij dit bedrag zit dan ook de handige mogelijkheid om gelijk btw-aangifte te kunnen doen in het pakket opgenomen. Echt boekhouden doe je vervolgens met Rompslomp Pro en hiervoor bedragen de kosten 15 Euro per maand. Het is daarmee niet het allergoedkoopste boekhoudpakket dat op de markt verkrijgbaar is, maar zeker wél een eenvoudig boekhoudprogramma.

 

Ervaringen met Rompslomp boekhouding

Erik Gruffelo is zeer te spreken over de zzp boekhouding. “Rompslomp is een heel fijn zzp administratie boekhoudprogramma met alle functionaliteiten die je als ZZP’er nodig hebt. De prijs is uitstekend en het programma van Rompslomp is zeer gebruiksvriendelijk”

Sander de Boer geeft de volgende review over het zzp boekhoudprogramma; “Dit boekhoudpakket is voor mij een ideale oplossing. Als eenmansbedrijf kan ik heel snel factureren en de betalingen in de gaten houden. Facturen zien er keurig uit en kunnen direct verzonden worden. Prima oplossing!!”

Wil jij zelf ervaren of dit boekhoudprogramma voor zzp’ers bij je past? Maak dan geheel gratis een proefaccount aan op de aanmeldpagina van de leverancier.

Ga hier naar de aanmeldpagina voor meer informatie op de website van Rompslomp zelf. 100% gratis en je zit nergens aan vast.

 

Twijfel je nog over Rompslomp boekhouding als boekhoudpakket? Probeer dan de supersnelle en eenvoudige boekhoudprogramma vergelijker op deze pagina. In 30 seconden heb jij het beste boekhoudprogramma gevonden.

Andere ondernemers die ook Rompslomp hebben getest, waren meer te spreken over de online boekhoudprogramma’s van:
  • e-Boekhouden.nl > vooral door de eenvoudige, betaalbare en complete oplossingen van het programma.
  • Informer Online > lekker simpel en niet te duur.
  • Exact Online > als je meer van je boekhoudsoftware verwacht dan een zzp’er of een startende ondernemer.

Ben je een startende ondernemer en wil je wél goed beginnen met je zzp administratie? Kies dan voor een heel jaar gratis online boekhouden via e-Boekhouden.nl! Lees hier meer informatie over deze perfecte oplossing voor startende zzp’ers.

 

Geen starter, maar wel profiteren? Test hier een van de beste online boekhoudsoftware pakketten van het moment 3 maanden gratis!

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma