Informer Online

Informer Online boekhouden

Informer Online is het online boekhoudprogramma van Informer B.V. Deze specialist biedt al sinds 1993 boekhoudsoftware aan op de Nederlandse markt. Sinds 2014 biedt het bedrijf de mogelijkheid om je boekhouding nog sneller, makkelijker en goedkoper online te doen met het online boekhoudpakket: Informer Online.

Informer Online boekhouden review lees je op boekhoudprogramma-vergelijken.com

 

Samenvatting Informer Online boekhoudprogramma

Informer online boekhouden is toepasbaar voor diverse boekhoudingen. Je kunt zowel als Zzp’er, MKB’er, vennootschap, vereniging of stichting werken met de functionele toepassingen die Informer te bieden heeft. Je kunt naast online boekhouden ook factureren en een herkenningssysteem voor bijvoorbeeld facturen invoegen. Een op maat samengesteld pakket is wat Informer je als ondernemer te bieden heeft. Handig om te weten is dat je de bestaande modules altijd verder uit kunt breiden, een boekhoudpakket dat met je bedrijf meegroeit. Informer kan zowel on- als offline gebruikt worden, daarmee heb je de mogelijkheid om je boekhouding te doen waar en wanneer je dat zelf wilt.

Eenvoudig werkend online boekhoudprogramma

Het onnodig kwijt raken van bonnen en bonnetjes behoort snel tot het verleden. Je boekhouding doen met Informer is niet alleen gemakkelijk, je krijgt ook op een snelle manier een goed inzicht in je administratie. Bekijk hier de website van Informer Online voor nog meer informatie of om je aan te melden voor een Gratis proefaccount van 30 dagen.

Voordelen van Informer boekhouden

Informer Online is naast snel en eenvoudig bovendien ook uitermate goed toegankelijk. De helpdesk is goed bereikbaar en denkt graag met je mee. Je wordt geholpen door vakkundige medewerkers die dagelijks met administratie in aanraking komen en die weten waar ze het over hebben.

Handig is ook de mogelijkheid om een foto te maken / scannen met je telefoon van een bon. Zo zit de bon al in het systeem als je bij je computer aankomt en hoef je deze alleen nog maar te verwerken. Ook het eventuele administratiekantoor waar je mee samenwerkt kan de gescande bonnen inzien.

Als je klant wordt van Informer heb je recht op een jaar lang gratis ondersteuning op boekhoudkundig, administratief en marketing technisch gebied. De winst die Informer jaarlijks maakt wordt voor een gedeelte gestort aan de Informer Foundation. Een stichting welke zich inzet voor het goede doel.

Kosten van Informer Online

De verhouding tussen de prijs en kwaliteit bij Informer is goed. Op de website van Informer kun je lezen dat men claimt het goedkoopste pakket met een hoge kwaliteit voor zowel het MKB, accountants en Zzp’ers te leveren. Je kunt de verschillende pakketten gratis 30 dagen uitproberen en dan een beslissing nemen of je verder gebruik wenst te maken van het dienstenpakket.

kosten informer boekhouden door boekhoudprogramma-vergelijken.com
Voor de prijs krijg je een overzichtelijk boekhoudpakket wat het boekhouden een stuk minder ‘saai’ maakt. Klik op de afbeelding om Gratis te proberen.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Maak jij binnen je onderneming al gebruik van Informer online boekhouden? Help in dat geval andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel het boekhoudprogramma op het gebruikersgemak, de prijs, de service en benoem de voor- en nadelen van dit systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *