De beste aanbieders van online boekhouden

De beste aanbieders van online boekhouden. Het feit dat je dit leest, markeert een mijlpaal. Zou je een paar jaar geleden geïnteresseerd zijn geweest in een “cloud based” oplossing voor online boekhouden?

Waarschijnlijk niet. Je was waarschijnlijk, net als ikzelf en de meeste kleine ondernemers, nog steeds aan het proberen om de mogelijkheden en gevaren van werken in de cloud in te schatten. Je twijfelde of je ooit je meest kritische financiële gegevens zou toewijzen aan een online boekhoudsoftware oplossing.

Goed nieuws! De tijden zijn veranderd. Online boekhoudsoftware en boekhoudprogramma’s zijn steeds meer de norm. Veel kleine ondernemers stappen over, vooral door de enorme voordelen van online boekhouden.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Online boekhouden voordelen

En er zijn heel veel voordelen: overal toegang tot je gegevens, integratie met andere populaire cloud applicaties en je zakelijke bank software, betere back-up, snellere bug fixes, directe toegang tot upgrades. En laten we het erkennen: betere beveiliging.

Je financiële gegevens worden waarschijnlijk beter beveiligd door een online boekhoudprogramma. Het hele bedrijfsmodel is namelijk afhankelijk van een uitstekende beveiliging. Je online boekhoudsoftware is waarschijnlijk beter beveiligd dan de software die op je eigen server draait en die misschien eenmaal per maand door je lokale ICT-partij wordt gezocht.

Online boekhoudprogramma vergelijken

En nu hebben we de volgende mijlpaal getroffen: het vergelijken van online boekhoudprogramma’s. Alle toonaangevende online boekhoudprogramma’s voor online boekhouden hebben we beoordeelt. De vergelijking is tot stand gekomen door de medewerkers van Boekhoudprogramma-Vergelijken.com. Een onafhankelijk adviesplatform, die de vele verschillende mogelijkheden op de markt heeft onderzocht en in handige categorieën ingedeeld.

De boekhoudprogramma vergelijking beoordeelt de volgende online boekhoudsoftware voor Zzp’ers en Mkb’ers:

aanbieders van online boekhouden die geschikt zijn als een boekhoudprogramma mac
Klik op de afbeelding als je een Apple friendly boekhoudprogramma zoekt

Belangrijke resultaten uit de online boekhouden vergelijking

1: Online boekhouden is tegenwoordig bijna geschikt voor iedereen. De voordelen zijn eindeloos. Flexibel, overal toegankelijk, altijd up-to-date, koppelingen met je bank, webshop of kassasysteem, automatisch herinneringen versturen, eenvoudig Btw-aangifte doen en nog veel meer. En mocht je niet helemaal bekend zijn met de administratieve regels, dan helpt de boekhoudsoftware je met slimme tips.

Let wel op de reactiesnelheid en beschikbaarheid van de klantenservice. Dit is niet bij alle boekhoudsoftware aanbieders hetzelfde. e-Boekhouden.nl is een van de partijen die dit perfect voor elkaar heeft.

Aanbieders van Online boekhouden zijn volwassen

  1. De geteste online boekhoudprogramma’s zijn volwassen. De verwerking van de boekhoudkundige basis, van facturering tot schuldenbeheer naar algemene grootboekberichten is goed ingericht. Zelfs bedrijven die op zoek zijn naar complexere verwerking, zoals geavanceerd voorraadbeheer, bestellingcontrole, human resources, CRM en gedetailleerd vastgoedbeheer, zijn goede kandidaten voor deze producten.

Eindgebruikers die op zoek zijn naar de mogelijkheid om de toepassingen aanzienlijk aan te passen of geavanceerde workflowprocessen uitvoeren, zullen zich waarschijnlijk ook goed geholpen vinden. Door de modulaire opbouw van vele online administratie programma’s, kan er eenvoudig uitgebreid of aangepast worden. Exact Online is een aanbieder die deze eindgebruikers met specifieke wensen uitstekend kan helpen.

Online boekhoudpakket voor zzp'ers vergelijken

Online boekhouden voor iedereen geschikt

  1. De online boekhoudprogramma’s zijn meestal horizontaal en verticaal. Ze zijn ontworpen om de boekhoudbehoeften van bijna alle bedrijfsoorten. Van consultants tot bouwbedrijven, en van webshops tot grote BV’s. Alle bedrijven kunnen gebruik maken van online boekhouden, ongeacht hun industrie. De meeste kleine bedrijven die ik ken, hebben bijvoorbeeld sectorspecifieke eisen en zullen hun behoeften bijna altijd kunnen bevredigen met de online boekhoudsoftware.

Gericht op de mobiele gebruiker

  1. Aanbieders van online boekhouden zijn gepositioneerd voor een online wereld. Ze zijn allemaal gericht op de mobiele gebruiker, met toegang vanuit iPhones, iPads en Android-apparaten. Zij willen graag integreren met banken en online betalingsdiensten. Zij vechten met elkaar om samen te werken met andere online leiders zoals Ideal, PayPal, Banken, DropBox en vele anderen.
Aanbieders van online boekhouden om een zzp boekhouding te zoeken die bij je onderneming past doe je hier

Geen gebruikersbeperkingen met online boekhouden

  1. Er zijn bijna geen gegevens en gebruikers beperkingen. Zoals eerder vermeld, zijn de aanbieders van online boekhouden die worden vergeleken, allemaal gericht op ondernemers. Zowel micro- en kleine bedrijven als de grotere jongens. Van enkele tot duizenden transacties per maand of zelfs onbeperkte gebruikers die kunnen werken in het systeem, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De boekhoudprogramma vergelijking is ingericht om de geselecteerde boekhoudprogramma’s te vergelijken met 15 categorieën van functionaliteit, waaronder facturatie, rapportage, btw-aangifte, inventarisatie, type onderneming en mogelijke koppelingen naast de basis boekhoudkundige en bankfuncties .

Start hier de boekhoudprogramma vergelijker of selecteer direct een van de drie winnaars uit de vergelijking.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma