BUNNI boekhoudprogramma

In deze review van het online boekhoudprogramma BUNNI krijg je een duidelijk beeld van de voor- en nadelen van het boekhoudprogramma. Wat zijn de kosten? Welke mogelijkheden heb je als abonnementhouder? En voor welke doelgroep is de boekhoudsoftware het meest geschikt? In deze review wordt er antwoord gegeven op bovenstaande vragen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Boekhoudprogramma Bunni
Klik op de afbeelding voor meer info.

Wat heeft BUNNI zzp’ers te bieden?

BUNNI omschrijft zichzelf als een boekhoudprogramma voor zzp’ers die niet kunnen boekhouden. Zie jij de administratie van jouw onderneming als noodzakelijk kwaad? Dan is een online boekhoudprogramma zoals BUNNI een goede oplossing voor jou. Werkzaamheden waar BUNNI je mee kan helpen zijn:

  • Het verwerken van de urenregistratie. Via een mobiele app kun je gemakkelijk een timer aanzetten wanneer je werkt. Zo kun je op de minuut nauwkeurig uren registreren.
  • Het registreren van ritten. Dit kun je ook via de mobiele app regelen. BUNNI berekent de afstand voor je en onthoudt je favoriete adressen. Wat ook handig is: je kunt de ritten eenvoudig exporteren.
  • Factureren en het opmaken van offertes. Door de registratie van je uren en ritten, kunnen deze eenvoudig toegevoegd worden aan de factuur. Je kunt zelf een ontwerp maken en de bestanden worden direct naar je opdrachtgevers gemaild.
  • Je boekhouding uit handen nemen. Je krijgt direct inzicht in je geldstromen, er kan een koppeling gemaakt worden met alle banken in Nederland en je btw-aangifte wordt in minder dan 5 minuten gedaan.

Meer informatie over de aanpak van BUNNI lees je hier.

Bunni boekhoudsoftware screenshot voor zzp'ers

Proefkonijn? Start gratis met het BUNNI boekhoudprogramma

BUNNI is op zoek naar proefkonijnen. Ben jij een zzp’er en kun je wel wat hulp gebruiken met je boekhouding? Als proefkonijn kun je het boekhoudprogramma een maand lang gratis uitproberen. Tijdens deze periode deel jij je plannen en feedback met de boekhoudsoftware. Ben je na deze proefperiode overtuigd? Dan kun je het online boekhoudprogramma tegen een gereduceerd tarief aanschaffen. Uiteindelijk gaat BUNNI 12 euro per maand kosten, maar als proefkonijn krijg je levenslang korting op dat bedrag. Hoe eerder je lid wordt, hoe hoger de korting. Let op! Dit bedrag is exclusief btw, maar als zzp’er kun je dit vaak terugvragen. Nieuwsgierig geworden? Start dan direct jouw gratis proefperiode.

Welke voordelen brengt BUNNI boekhouding met zich mee?

Net zoals ieder ander boekhoudprogramma heeft BUNNI ook een aantal voordelen voor zzp’ers. De belangrijkste voordelen van de boekhoudsoftware zijn:

  • Het boekhoudprogramma is gemaakt door zzp’ers en bevat dus geen ingewikkelde boekhoudbegrippen; het is super simpel!
  • Je hebt nooit meer last van een rommelige agenda. Met de mobiele app kun je eenvoudig projecten, uren en ritten bijhouden.
  • Je hebt geen last meer van bonnetjes die rondslingeren. Deze kun je namelijk eenvoudig verwerken in de mobiele app of naar je browser slepen.
  • Geen gedoe met facturen. Met BUNNI kun je zelf een ontwerp maken en geregistreerde gegevens en data toevoegen.
Bunni boekhoudprogramma voordelen voor zzp'ers

Is BUNNI boekhoudsoftware geschikt voor jou?

BUNNI is een oplossing voor zzp’ers die het lastig vinden om hun boekhouding zelf bij te houden. Kun jij je boekhouding helemaal zelf doen? Super! Dan heb je waarschijnlijk geen hulp nodig. Maar laat jij je administratie graag nog een keertje nakijken? Of wil je graag wat extra hulp? Dan kun je één van de financieel experts raadplegen die ook graag met BUNNI werken.

De ervaring van zzp’ers met BUNNI

Benieuwd naar de ervaring van zzp’ers die je al voor zijn gegaan? Hieronder lees je een aantal reviews van zzp’ers die tevreden zijn met de aanschaf van BUNNI.

  • Rita Borba: “BUNNI is the way to go! Nog nooit zoveel zin gehad om mijn boekhouding te doen. Het is opeens geen monster meer met 5 hoofden, maar een schattige puppy die je graag wilt aaien.”
  • Sonja Lozeman: “Oprecht gelukkig met BUNNI. Op alle vragen, input en suggesties wordt persoonlijk gereageerd en ook echt iets mee gedaan. Ik ben direct betalend lid geworden en heb nog geen seconde spijt gehad!”

Alle voordelen van BUNNI op een rijtje

Ben jij een zzp’er of mkb-bedrijf en vind je het lastig om je administratie goed bij te houden? Neem dan eens een online boekhoudprogramma in handen en ervaar het verschil. BUNNI helpt je om je geldzaken inzichtelijk te houden en zorgt met de mobiele app voor structuur in jouw boekhouding. Je kunt eenvoudig bonnen scannen en toevoegen, uren en ritten registreren, facturen opmaken en in 5 minuten je belastingaangifte indienen. Ben je overtuigd van de voordelen van een online boekhoudprogramma? Start dan jouw gratis proefperiode.

Twijfel je nog over de juiste boekhoudsoftware voor jouw onderneming? Vergelijk dan een aantal boekhoudprogramma’s zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.