Gripp CRM systeem

Gripp CRM systeem review

Gripp CRM is een goed klantrelatiebeheer software pakket in Nederland. Gripp bestaat als bedrijf al sinds 2005. Sinds de start is Gripp continu met zijn software producten voor ondernemers en bedrijven aan het innoveren. Hierdoor zijn ze een hele goede zakelijke software aanbieder. MKB, Webshops, ZZP maar ook BV’s en NV’s vertrouwen op Gripp CRM voor hun CRM systeem oplossing. De CRM module van Gripp is een aanvulling op het online boekhoudprogramma van Gripp.

Exact online boekhouden video demo

De jarenlange ervaring laat zich sinds 2019 helemaal terugzien in hun CRM module. Als je de CRM module wilt gebruiken moet je eerst een Gripp boekhouden abonnement afsluiten. Hierna kun je in de boekhoudsoftware gelijk gebruik maken van de CRM module. De CRM module zit gratis in alle Gripp abonnementen.

Andere software opties binnen je Gripp software voor ondernemers zijn: handel, accountants, boekhouden, productie, uren en facturen & salarisverwerking. Het aanbod is volledig en wordt steeds breder. Als ondernemer zit je met Gripp CRM echt aan het stuur van je bedrijf. Inzicht is zo belangrijk om een goed en gezond bedrijf te hebben. Gripp helpt hier écht bij.

Een geduchte concurrent voor Gripp is het Exact Online CRM Systeem

CRM in Gripp

De CRM module zit standaard in alle Gripp boekhoudprogramma’s. Vanaf € 39,- per maand heb je dus al een perfect werkend CRM systeem. Je relaties beheren, aanmaken via een directe KvK koppeling, Twitter integratie, taken aanmaken en toekennen, klachtenregistratie, signalen en alerts instellen of gespreksnotities gelijk en efficiënt opslaan in je CRM systeem. Dit zit gratis in het Gripp abonnement.

Bekijk hier een handige demo of ga direct naar Gripp om een proefabonnement van 30 dagen af te sluiten. Je kunt dan gratis Gripp bekijken en zelf testen hoe CRM in Gripp werkt.

Voordelen Gripp CRM

Het online CRM systeem geeft je bedrijf de perfecte oplossing om je klantcommunicatie i.c.m. alle klantgegevens vast te leggen. Belangrijke voordelen van Gripp CRM zijn:

  • Perfect inzicht en controle van al je klantcontact
  • Scherpe inzichten voor sales gebaseerd op data
  • Met de Gripp CRM app overal en altijd inzicht
  • Projectadministratie met automatische opties

Gripp CRM geeft het hele bedrijf een up-to-date inzicht van alle beschikbare informatie. Gestroomlijnde werkprocessen zorgen voor efficiency op heel veel onderdelen binnen het bedrijf. Klanten ervaren hierdoor een perfecte service door de relevante adviezen en tips. Ze zullen nog enthousiaster worden over jouw bedrijf.

Lees verder op deze pagina als je op zoek bent naar een administratie voor je vereniging >>

Gripp CRM demo

Door een proefaccount af te sluiten van Gripp boekhouden, kun je gratis de Gripp Demo bekijken. Gedurende de Gripp CRM demo worden er nog veel meer voordelen van het Gripp CRM systeem met je doorlopen:

  • Zie in één mooi overzicht welke klanten wel rendabel zijn en welke (nog) niet
  • Er zijn heldere en goed doordachte rapportages en analyses voor iedere afdeling
  • Je gaat betere leadcampagnes maken en de lead-nurturing voor marketingcollega’s wordt ook gelijk verbetert
  • Gepersonaliseerde marketingcommunicatie stel je eenvoudig op en richt je gelijk in op de behoefte van de (toekomstige) klant
  • Verbeter je klantbehoud en verhoog je klanttevredenheid score met gerichte campagnes

Gripp CRM app

De Gripp app is een heel handig verlengstuk. Overzichtelijk, snel, eenvoudig te gebruiken en altijd bij de hand. Belangrijke informatie nog even bekijken vlak voor je afspraak? De app geeft je snel het antwoord. Nieuwe activiteit snel aanmaken? Zet hem in Gripp CRM via de app. Contactpersoon nodig? Update over de facturatie? Verkoopkansen? Je ziet het zo in de Gripp app.

De Gripp app kun je downloaden op iOS, Android en Windows smartphones en tablets. Op je pc of laptop kan je simpel het CRM systeem bekijken in de internet browser. De gebruiksvriendelijkheid is overal waar je Gripp CRM gebruikt perfect.

Een CRM systeem heeft pas waarde als je het online boekhouden van je organisatie goed hebt neergezet!

Gebruiksvriendelijkheid

Het CRM systeem is duidelijk, eenvoudig te gebruiken en werkt intuïtief. Overal waar je een internetverbinding hebt, kun je in het systeem inloggen. Het is namelijk volledig  “cloudbased”.

Ieder bedrijf kan uit de voeten met Gripp CRM. Er zijn oneindig veel koppelingen mogelijk met andere software die al in een bedrijf gebruikt wordt. Een implementatie van Gripp CRM is dus perfect te doen. Koppelingen met onder andere Mailchimp, Microsoft Dynamics en Speedtools zijn voorbeelden van de vele koppelingsmogelijkheden. Gripp Dynamics CRM behoort dus ook tot een van de vele mogelijkheden.

De snelheid van het Gripp CRM systeem is uitstekend. Gripp voert regelmatig updates uit om de software steeds te blijven verbeteren. De updates worden buiten kantoortijden doorgevoerd en worden vooraf duidelijk en op tijd gecommuniceerd. Perfecte communicatie vanuit Gripp is zeer belangrijk voor het bedrijf. Mocht je een vraag hebben is de klantenservice meer dan bereid om je goed en snel te helpen. Zowel via chat, telefonisch en via e-mail kun je de klantenservice van Gripp bereiken.

Uitgebreide informatie in Gripp

Je wilt je voorraadbeheer, je orders en je relatiebeheer koppelen aan je boekhouding? Met Gripp Handel krijg je dit voor elkaar. Je hebt perfecte controle op alle logistieke processen in je bedrijf. Net zoals je liquiditeitspositie en voorraadstatus. Als je een webshop hebt koppel je deze heel eenvoudig aan de e-commerce module. Loopt heel soepel!

CRM koppeling Gripp is ook met andere systemen mogelijk. Denk aan Perfectview of Exact Online. De koppelingen helpen je om zo efficiënt mogelijk te werken.

Gripp CRM reviews

“Door het eenvoudige menu is de informative die je nodig hebt, vaak binnen 2 muisklikken gevonden”, zegt Kurt van het transportbedrijf Van Renterghem Trucks in zijn Gripp review.

Fontshop is enorm te spreken over het gebruik op zoveel verschillende devices; “Onze administratie en boekhouding zijn overal in te zien. Smartphones, Tablets, laptops en pc’s. Perfect!” volgens de Managing Director Rudy in zijn beoordeling.

Bij de Golfclub in Keerbergen zijn ze zeer te spreken over het overal kunnen bijwerken van de gegevens. Of inzien ervan. “Dat is echt een enorm voordeel t.o.v. ons vorige boekhoudpakket”, zegt secretaris Gerda in haar review.

Gripp CRM training

Mocht je nog niet een expert zijn in de Gripp software is dat geen probleem. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om je vraag te stellen én snel beantwoordt te krijgen. Wat dacht je van handige gratis webinars, of verschillende demo’s over specifieke of algemene onderdelen.

Daarnaast zijn er ook nog gratis Gripp e-learnings. Hiermee leer je waar en wanneer het jou uitkomt. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Handig toch? En wat te denken van de Gripp CRM training die helemaal gratis is. Je krijgt dan op het kantoor van Gripp een training waarin jij in 1 dag perfect de CRM module kunt gebruiken. Heb je nog meer trainingen nodig? Geen probleem; basis boekhouden, uren & factureren, projectmanagement, handel etc etc. Gripp ontzorgt je op alle gebieden met perfecte en gratis ondersteuning.

Webinar

Een andere manier om te zien of Gripp bij je past of om antwoord te krijgen op een vraag is een webinar. Er zijn verschillende onderdelen; boekhouden, handel, productie, accountancy en zakelijke dienstverlening. Er is zelfs de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken en op deze manier een webinar specifiek voor jou te krijgen.

Lees meer informatie in dit blog over wat de beste CRM software is?

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma