Exact online

exact online boekhouden gratis testen

Exact online boekhoudprogramma beoordeling

Het Exact Online boekhoudprogramma hebben wij uitvoerig getest. Lees de beoordeling en reviews hieronder en je weet of dit boekhoudpakket wel of niet bij jou past.

Exact Online boekhoudprogramma vergelijken

Samenvatting Exact Online review

Dit boekhoudsoftware programma is een limousine onder de boekhoudpakketten. Je krijgt veel meer dan je in 1e instantie beseft.

Overzichtelijk dashboard voor je eigen onderneming. Meer dan 220 koppelingen waarmee je veel tijd bespaart. Gratis toegang voor je boekhouder of accountant om mee te kijken. Gratis koppeling met de KVK. Scan en herken. Het is er allemaal.

De maandprijs is voor startende en kleine ondernemers wel aan de hoge kant, maar voor meer ervaren en groeiende ondernemers is het een uitstekende investering. Probeer Exact online nu 30 dagen gratis >>

exact online boekhouden boekhoudprogramma vergelijken

 

Exact Online boekhouden

Exact Online is dé marktleider online in business software voor ondernemers en accountants in Nederland. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Al sinds 1984 helpt Exact wereldwijd meer dan 400.000 lokale en internationale ondernemers bij de aansturing van hun bedrijf.

Met Exact Online voor Boekhouden Basis is de boekhouding geïntegreerd met CRM in 1 online pakket. Hou alle gegevens van je klanten en prospects voortaan online bij én krijg volledig inzicht in je bedrijf. Al 400.000 ondernemers gingen je voor.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Exact Online prijzen boekhouden

Voor slechts € 39,- per maand heeft u al een Exact Online Essentials abonnement. Ideaal voor starters, ZZP’ers of ondernemers met een eenvoudige boekhouding. Vanuit dit basispakket kunt u soepel doorgroeien naar  een van de brancheoplossingen (Handel, Productie of Zakelijke dienstverlening). Niets is verplicht om af te nemen. U bepaalt wat u betaald!

exact online boekhouden prijzen overzicht

Wat is Exact boekhouden

Met Exact software heeft u altijd en overal toegang tot uw boekhouding, zelfs via smartphone of tablet. U werkt eenvoudig online samen met uw boekhouder of accountant. Deze boekhoudsoftware geeft u automatische signalen zodat u snel en efficiënt kunt boekhouden. Inclusief gratis CRM voor slim relatiebeheer.

Kan ik zelf boekhouden met Exact Online

Ja dit kan! Je gaat razendsnel aan de slag met gratis trainingen, overstaphulp en een gratis implementatiepakket. Heb je liever iemand aan de lijn? Geen probleem; de klantenservice is uitstekend bereikbaar en behulpzaam bij al je vragen.

Exact online boekhouden video demo

Exact Online handleiding

Om optimaal gebruik te maken van dit online boekhoudprogramma is er een speciale Exact online handleiding. Deze leert je eenvoudig en snel alle ins & outs. Zo heb je je eigen Exact cursus in een mum van tijd succesvol afgesloten.

Exact Online Essentials

Speciaal voor ondernemers die willen starten met Exact is er het Essentials abonnement. Je accountant kijkt gratis mee en zo weet je zeker dat je goed bezig bent. Zelfs bij dit Essentials abonnement zit echt alles wat je nodig hebt erbij. Van een eigen aanpasbare cockpit tot 8 automatische controles of je online boekhouding wel goed loopt. Zorgeloos starten noemen wij dat.

exact online boekhouden accountants

Exact API en online koppeling

Er zijn nu al ruim 220 koppelingen beschikbaar. Je vindt ze in het Exact App center. Sommige zijn gratis en sommige tegen een kleine vergoeding beschikbaar. Je kunt hierdoor eenvoudig mutaties inlezen en verwerken vanuit andere pakketten. Bijvoorbeeld kassasoftware of webwinkels.

Exact Online App

Zowel voor Android als IOS is er een gratis App beschikbaar. Zo heb je een financieel dashboard direct op je smartphone, tablet of iPad. Hiermee heb je altijd een up-to-date inzicht in je financiële situatie en voorkom je vervelende verassingen. 

Exact Online boekhouden review

Exact online boekhouden reviews

Pieter K (ZZP’er) “Snel, makkelijk en overal te gebruiken, accountant kan meekijken!”

Astrid S (Webshop) “innovatief, flexibel programma, werken in de cloud, eenvoudig aan te leren.”

Simon V (MKB) “Op aanraden van mijn accountant heb ik voor Exact Online voor Boekhouden gekozen. Ik kan gemakkelijk meekijken en verwerk zelf de jaarrekening en aangifte.”

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Gratis Exact Online boekhoudpakket

Start vandaag nog met het optimaliseren van je boekhouding en administratie en bespaar veel tijd. Probeer nu 30 dagen gratis en vrijblijvend dit boekhoudprogramma uit. Je zit nergens aan vast.

Nog niet overtuigd dat dit boekhoudpakket bij je past? Lees dan hier meer over:

Kosten Exact Online

Boekhouden is niet de favoriete bezigheid van veel ondernemers. Toch is het een noodzaak de administratie goed te regelen. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden als het gaat om boekhouden, vooral het online boekhouden heeft een enorme vlucht genomen.

Er zijn allerlei partijen die gratis software aanbieden, maar ook de grotere namen zijn hier al jarenlang mee bezig. Een van die bedrijven is Exact. Zij bieden verschillende mogelijkheden qua abonnementen en functionaliteiten als het gaat om online boekhouden.

Prijzen van Exact Online

De verschillende pakketten die Exact Online heeft voor ondernemers onderscheiden zich in functionaliteiten, dat wil zeggen iedere ondernemer heeft eisen en wensen die juist wel of niet bij een pakket passen. Voor ZZP’ers is Exact Online voor Boekhouden bijvoorbeeld een uitstekend basispakket. Alle pakketten bestaan in de vormen Basis, Geavanceerd en Premium. Deze vormen hebben alledrie een gratis proefperiode van 30 dagen.

Klik op de afbeelding om een proefaccount aan te maken op Exact Online. Tijdens de proefperiode kun je ervaren hoe jij meer grip op je bedrijf krijgt.

Naast Exact Online voor Boekhouden is er Exact Online voor Uren en Facturen, Projectmanagement, Handel, en Productie. De prijzen van deze exact online pakketten lopen van 39 tot 315 euro per maand.

Exact Online Productie is veel meer gericht op de grotere (productie-)bedrijven. Een groot voordeel van alle online pakketten van Exact is dat ze mogelijkheden bieden om de inhoud online te delen met boekhouders, of andere afdelingen binnen hetzelfde bedrijf.

Ook de mogelijkheden van koppelingen met de online omgeving van de belastingdienst voor het doen van aangiftes en bijvoorbeeld de bank zijn grote pluspunten van Exact Online.

Exact online handel demo

Conclusie

Exact Online is een goede bekende als het gaat om het leveren van pakketten op het gebied van boekhouden en tegenwoordig ook op het gebied van online boekhouden; de voordelen die een grote speler als Exact biedt is extra service naar klanten, middels een grote klantenservice afdeling. Exactonline biedt voordelen, zoals een klantenservice en gebruiksvriendelijkheid van de boekhoudsoftware.

De prijs die je betaalt voor dit alles is vooral voor kleine zelfstandigen nogal eens een struikelblok. Het is het meest verstandige om voordat een keuze gemaakt wordt, een gedegen kosten-baten analyse te maken van de aanschaf van goede boekhoudsoftware tegenover de optie om de administratie geheel zelf te doen dan wel het inhuren van een boekhouder. 

Ondernemers die niet voor Exact Online hebben gekozen, hebben het boekhoudpakket van e-Boekhouden.nl of visma eAccounting vaak als boekhoudprogramma genomen.

Wil je zelf je hele boekhouding uitbesteden of je focus alleen maar op onderdelen richten waar je goed in bent? Overweeg dan om je administratie onder te brengen in een online boekhoudsoftwarepakket. Start met boekhoudprogramma vergelijken.

Exact online boekhouden vergelijken en reviews
Exact online boekhouden review
Exact Online boekhouden vergelijking en reviews
exact online boekhouden reviews van de boekhoudsoftware

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Exact Online ervaringen

Maak jij binnen je onderneming al gebruik van de Exact Online boekhoudsoftware? Help in dat geval andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, de prijs van exact online, de service en benoem de voor- en nadelen van dit systeem.

Exact online boekhouden video demo

7 gedachten over “Exact online

 1. Francis | Mamazetkoers

  Een goed overzicht in je bedrijfsadministratie is erg belangrijk. Een online boekhoudprogramma als exactonline kan je zoveel brengen!

 2. Niels

  Werk al jaren met Exactonline en het is zeer gebruiksvriendelijk ondanks dat het zeer veel mogelijkheden heeft.
  Prijs/kwaliteit is dik in orde naar mijn mening.

  Zeker een aanrader!

 3. Francois Appers

  Online boekhouden was nog nooit zo eenvoudig en… aangenaam. Vooral de vele uitbreidingen die ik met het exact online boekhoudprogramma kan krijgen zijnheel handig.

 4. Jonathan Hoogstra

  Exact is inderdaad goed. Ze updaten constant hun boekhoudsysteem, hebben 2factor authenticatie op een duidelijke wijze geïmplementeerd. Daarnaast zijn de vele vervolg modules interessant als je bedrijf door groeit.

  Zeer tevreden klant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *