e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl ervaring

In deze e-Boekhouden.nl ervaring krijgt u een overzichtelijk en duidelijk beeld van e-Boekhouden.nl. Dit boekhoudprogramma wordt heel hoog gewaardeerd door ZZP’ers, MKB-ondernemers, freelancers en webshops.

Dit boekhoudpakket is ook een van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s door accountants- en administratiekantoren.

e-boekhouden.nl boekhoudprogramma beoordeling

Samenvatting e-Boekhouden.nl review

e-Boekhouden.nl is een heel interessant boekhoudpakket voor bijna elke ondernemer. Een hele scherpe prijs, zeer snelle klantenservice en een snel en eenvoudig systeem.

Voor zowel zzp’ers en mkb’ers past dit pakket als een handschoen. Alle basisfunctionaliteiten voor uw boekhouding werken eenvoudig en snel. De invoer-wizard helpt je gemakkelijk bij het opstarten, maar ook tijdens het invoeren van je gegevens. De nieuwe app en het responsive design maken e-Boekhouden.nl tot een compleet, eenvoudig en betaalbaar boekhoudprogramma.

Maak nu bij e-Boekhouden.nl uw gratis proefaccount aan en test zelf hoeveel tijd en geld u bespaart. (Gratis en zonder verdere verplichting!)

Kosten e-Boekhouden.nl

e-boekhouden overzicht van prijzen en kosten voor zzp'ers, MKB, verenigingen en stichtingen

e-Boekhouden.nl startersactie

Ga je een onderneming starten of ben je net gestart? Je kan het 1e jaar van je onderneming GRATIS online boekhouden. In totaal krijg je 15 MAANDEN GRATIS = 450 dagen een Gratis online boekhoudpakket met onbeperkt aantal boekingen en facturen. Ideaal voor MKB, ZZP, Webshop, Vereniging of Stichting. Gratis uitproberen >>

Alle functionaliteiten zijn beschikbaar en er zitten geen addertjes onder het gras. Gratis = Gratis.

gratis boekhoudprogramma voor startende ondernemers

e-Boekhouden.nl inloggen

Dit administratieprogramma is zo eenvoudig ingericht; een kind kan de was doen. Inloggen in e-Boekhouden doe je met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kom je direct in je eigen beveiligde omgeving. Al je gegevens staan in de cloud opgeslagen. Je kunt dus altijd en overal je administratie inzien of bijwerken.

Handleiding

Voor nieuwe gebruikers zijn er handige handleidingen. Deze zijn beschikbaar in videoformaat of via specifieke pdf documenten. Als je ingelogd bent in je account staat rechtsbovenaan de “support” knop. Deze knop geeft je toegang tot alle handleidingen die er zijn. Per onderwerp is er wel een handleiding beschikbaar. Kom je er alsnog niet uit; de klantenservice wordt op Trustpilot geroemd als zeer snel en behulpzaam.

App

Met de app (Android en IOS) bekijk je eenvoudig je cijfers. Bonnetje inboeken? Maak een foto en zet hem in je administratie. Het verwerken van je administratie kost je steeds minder tijd. De app wordt zeer regelmatig bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten. Hiermee is dit echt een verlengstuk van het e-Boekhouden boekhoudprogramma.

API en koppelingen

Er zijn voor externe systemen handige koppelingen gemaakt. Bijvoorbeeld voor een webshop-, bank- of factuurprogrammakoppeling. Dit zijn API koppelingen. Er komen steeds meer nieuwe koppelingen bij. Dit zorgt voor minder handmatige acties en bespaart je veel tijd.

Gratis bankkoppelingen

e-Boekhouden heeft om de administratie nog sneller te doen een aantal gratis bankkoppelingen. Met de Rabobank, ABN en ING zijn deze al langere tijd gerealiseerd. De KNAB koppeling is sinds kort ook gratis verkrijgbaar.

Starten met e-Boekhouden.nl in 3 eenvoudige stappen

Maak hier je gratis proefaccount aan en test zelf. (Gratis en zonder verdere verplichting!)

Voor wie geschikt

e-Boekhouden.nl is een gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma waar u geen boekhoudkennis voor nodig hebt om het boekhoudpakket te begrijpen. Het past een begrijpelijke woordkeuze toe en is eenvoudig in gebruik. De online boekhoudsoftware is speciaal ontwikkeld voor:

Alle ondernemingen, verenigingen en stichtingen werken op een andere manier. Daarom heeft e-Boekhouden.nl diverse abonnementen en modules, afgestemd op ieder zijn wensen. U kiest zelf de modules die u nodig heeft!

Online boekhouden vanaf 9,95 per maand

e-Boekhouden.nl zorgt ervoor dat u eenvoudig financiële overzichten kunt inzien. Dit op basis van uw ingevoerde financiële gegevens. e-Boekhouden.nl heeft een koppeling met alle Nederlandse banken. Met de ABN AMRO, de Rabobank, KNAB en de ING Bank is er een automatische bankkoppeling beschikbaar. Dat betekent dat alle bij- en afschrijvingen van uw zakelijke rekening automatisch verwerkt worden in de online boekhouding. Dat bespaart veel tijd, voorkomt fouten en uw boekhouding is altijd up-to-date.

Klanten herinneren aan openstaande vorderingen? Dat is met e-Boekhouden.nl geen probleem. U gaat zelf sjablonen opmaken, geheel naar eigen wens en huisstijl. Deze kunt u gebruiken om per post of e-mail als herinnering te sturen naar uw klanten. Wilt u één of meerdere herinneringen per e-mail verzenden, dan kunt u dit aanvinken in e-Boekhouden.nl. Zo kunt u met één druk op de knop honderden herinneringen versturen!

gratis boekhoudprogramma voor starters

Online factureren vanaf € 9,95 per maand

Met deze boekhoudsoftware maakt, beheert én verstuurt u online facturen. U verstuurt deze facturen in uw eigen huisstijl, waardoor uw uitstraling en identiteit behouden blijft. Iedere factuur die u aanmaakt wordt volautomatisch in uw boekhouding verwerkt. Zodra u de factuur opslaat, wordt uw boekhouding bijgewerkt.

Voor periodieke facturen kunt u gebruik maken van abonnementen. Hiermee maakt u  in enkele eenvoudige stappen honderden facturen aan. Dit neemt u veel werk uit handen! Daarbij geeft u per factuur aan hoe de klant gaat betalen: per reguliere overboeking of per incasso. Als u voor het laatste kiest, maakt de boekhoudsoftware automatisch een incasso-opdracht aan.

De facturatiemodule is inclusief urenregistratie, offertemodule en voorraadbeheer.

Online ledenadministratie voor slechts € 8,50 per maand

Speciaal voor verenigingen & stichtingen is er een online ledenadministratie ontwikkeld. Binnen enkele minuten importeert u uw ledenbestand. U koppelt een aantal kenmerken aan specifieke kolommen en importeert alle gegevens snel en eenvoudig in uw administratie.

De voordelen van de ledenadministratie:

 • Onbeperkt aantal lidmaatschappen
 • Vrije invoervelden voor extra leden gegevens
 • Nieuwsbrieven versturen naar leden
 • De ledenadministratie is volledig te autoriseren

Gebruikt u de online ledenadministratie in combinatie met de boekhoudenmodule, dan worden alle periodieke facturen volautomatisch verwerkt in de boekhouding. Alle overzichten zijn onmiddellijk bijgewerkt en de lijst met openstaande posten is direct up-to-date. Zo behaalt u de meeste tijdwinst!

Gratis samenwerken met uw accountant

Wilt u graag samenwerken met uw accountant of boekhouder? Dan geeft u deze gratis toegang. Heeft u nog geen accountant of boekhouder die u adviseert op administratief, financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied? Dit boekhoudpakket biedt u als extra service een accountantslijst. Op deze accountantslijst zijn uitsluitend accountants en boekhouders vermeld die actief werken met e-Boekhouden.nl. Zo vindt u snel én eenvoudig een specialist bij u in de buurt!

Als accountant of boekhouder e-Boekhouden gaan ontdekken of promoten? Lees de voorwaarden en mogelijkheden op deze pagina.

Gratis boekhoudprogramma uitproberen

Wilt u erachter komen of e-Boekhouden.nl bij u past? Probeer het boekhoudpakket dan nu gratis en vrijblijvend uit. U kunt gelijk aan de slag. Gratis uitproberen >>
e-boekhouden.nl gratis online boekhoudprogramma

e-Boekhouden.nl hoogst gewaardeerde online boekhoudprogramma

Met de super hoge score van 9,6 op Trustpilot, is e-Boekhouden.nl het hoogst gewaardeerde online boekhoudprogramma.

Ruim 1.100 onafhankelijke reviews hebben het online boekhoudpakket gewaardeerd met een cijfer van 0 – 10. Met de 9,6 als gemiddelde cijfer is e-Boekhouden.nl beretrots.

Review van Jeroen:

“ Duidelijk programma, doet wat het moet doen. Prima hulp van de helpdesk, dit boekhoudprogramma is echt een aanrader. Zeer duidelijke uitleg online, binnen no-time ben je onderweg met je eerste boekingen.”

Review van Sandor:

“Top programma! Spaart me bakken met tijd vergeleken met mijn vorige boekhoudprogramma.”

Review van BrouwerR:

“Prima pakket. Eenvoudig in gebruik en toch grootse prestaties. Wij zijn zeer tevreden!”

Kortom: e-Boekhouden nl is hét online boekhoudprogramma dat geschikt is voor ieder soort onderneming. Ervaar het zelf en sluit op deze pagina een gratis proefaccount af voor 30 dagen. (zonder verplichting en loopt automatisch af)

Startende ondernemers krijgen bij e-Boekhouden.nl het eerste ondernemersjaar (vanaf inschrijving KVK) de boekhoudmodule én de facturatiemodule geheel gratis!

Uw voordelen om e-Boekhouden.nl te gebruiken:

 • Zeer lage maandkosten
 • Ongekend eenvoudig in gebruik
 • Géén jaarcontract, maandelijks opzegbaar
 • Deskundige en razendsnelle helpdesk

Probeer boekhouden en factureren van e-boekhouden. nl nu gratis en vrijblijvend uit!

e-boekhouden online boekhoudprogramma vergelijken

E-boekhouden ervaringen

Maak jij binnen je onderneming al gebruik van het e-boekhouden boekhoudprogramma? Help in dat geval andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel de online boekhoudsoftware op het gebruikersgemak, de prijs, de service en benoem de voor- en nadelen van dit systeem.

4 gedachten over “e-Boekhouden.nl

 1. Lorenzo Risack

  Boekhoudprogramma-vergelijken.com is een heel handige manier om op zoek te gaan naar een geschikt boekhoudprogramma. Ik heb het dan ook graag opgenomen in één van m’n recente blogs en adviseer het aan iedereen die op zoek is naar een geschikt boekhoudprogramma. Zeker voor starters is deze website interessant. Top, ga zo verder!

 2. Francois Appers

  Er zijn vele boekhoudprogramma’s, het ene al wat gebruiksvriendelijker en voordeliger dan het andere.

  Boekhoudkundige programma’s vergelijken kan je dus heel wat winst opleveren.

 3. Peter Dekker

  Voor onze vereniging is eboekhouden een verademing. De incassering van de contributie gaat tegenwoordig soepeler en sneller dan ooit tevoren. Absolute aanrader.

 4. Jolanda Ruspen

  Boekhouden was nooit mijn favoriete bezigheid maar met e-Boekhouden.nl is het gewoon genieten om de boekhouding te doen! Echt een aanrader. Overigens ben ik ook zeer te spreken over de goede helpdesk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *