ENTRPNR boekhouden review

Wie is ENTRPNR

Door het lezen van deze review krijg jij een beter beeld van het boekhoudprogramma ENTRPNR. ENTRPNR boekhouden biedt verschillende voordelen voor zzp’ers, maar wat zijn deze voordelen nou eigenlijk? Welke functionaliteiten heeft het programma en wat zijn de kosten? Dit hebben wij voor jou uitgezocht en overzichtelijk onder elkaar gezet in onderstaande review. Met deze input kun jij een weloverwogen keuze maken.

boekhouden entrpnr
Klik op de afbeelding voor meer info.

Wat heeft ENTRPNR boekhouden zzp’ers te bieden?

ENTRPNR is een boekhoudprogramma dat meer doet dan alleen boekhouden. Naast de administratieve dienstverlening van de boekhoudsoftware, bieden ze ook oplossingen in factoring, juridische zaken, verzekeringen en marketing. Een full-service boekhouder dus. Het gaat erom dat ENTRPNR zoveel mogelijk werk uit handen wil nemen van jou als ondernemer. Dit doen zij door een totaalondersteuning aan te bieden. Diensten die je bij ENTRPNR kunt afnemen zijn:

 • Boekhouding. Dit wordt volledig beheerd door ENTRPNR. Alles wordt netjes ingericht en van a tot z geregeld.
 • Factoring. Op basis van liquiditeit wordt er gekeken naar de groei van jouw onderneming.
 • Marketing. ENTRPNR helpt je bij het versterken van je merk, het genereren van herkenbaarheid en het binnenhalen van meer leads.
 • Legal. De juristen van het boekhoudprogramma nemen al je juridisch werk uit handen en zorgen voor een passend advies aan jouw organisatie.
 • Asian markets. Hiermee wordt er verder gekeken dan alleen de Nederlandse markt.

Meer informatie over de aanpak van ENTRPNR lees je hier.

Boekhoudprogramma entrpnr
Klik op de afbeelding voor meer info.

Een vast tarief voor ENTRPNR

Ben je op zoek naar een helpende hand voor jouw administratie die zorgt voor meer structuur en overzicht? Dan is ENTRPNR een goede optie voor jou. Het boekhoudprogramma hanteert namelijk een vast bedrag per maand. Zo kom jij als zzp’er niet voor verrassingen te staan en weet je wat je per maand kwijt bent voor jouw boekhouding. Het grote voordeel van ENTRPNR is dat ze het werk volledig uit handen nemen. Vanaf €99,00 per maand wordt je boekhouding geregeld door ENTRPNR. Hierbij zit inbegrepen:

 • Een onboardingstraject
 • Een jaarlijkse ENTRPNR bbq
 • Toegang tot het ondernemersportaal

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Welke voordelen brengt ENTRPNR boekhouden met zich mee?

ENTRPNR brengt voordelen met zich mee voor jou als zzp’er. Met het boekhoudprogramma van ENTRPNR heb je namelijk altijd een mobiel kantoor bij de hand. Door populaire platformen te koppelen aan een persoonlijk dashboard, zorgt het boekhoudprogramma voor een duidelijke structuur in je administratie. Voordelen hiervan zijn:

 • Met weinig moeite staan je cijfers allemaal online.
 • Je kunt gemakkelijk online facturen versturen naar je klanten.
 • Gemakkelijk je winst verhogen met de hulp die je krijgt.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Is ENTRPNR boekhoudsoftware geschikt voor jou?

De boekhoudsoftware is geschikt voor gedreven ondernemers en zzp’ers. Je hebt grote ambities en streeft je doelen na. Ook ben je bereid om te streven naar groter, beter, mooier en leuker. Dit zijn namelijk de ambities die het boekhoudprogramma ENTRPNR nastreeft. Samen zorg je voor structuur in je administratie door de terugkerende routinehandelingen te automatiseren. Zo bespaar je als ondernemer veel tijd en geld. Ben je benieuwd naar wat deze boekhoudsoftware voor jou kan betekenen? Vraag dan hier een gratis offerte aan.

ENTRPNR boekhouden
Klik op de afbeelding voor meer info.

De ervaring van zzp’ers met ENTRPNR

Verschillende ondernemers zijn je voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van de functionaliteiten van ENTRPNR. Wat vinden zij van het boekhoudprogramma? Een aantal relevante reviews zijn:

 • Frans Heilmann: “Ik heb van ENTRPNR een zeer duidelijke en professionele uitleg gekregen. Het boekhoudprogramma weet en snapt echt wat een ondernemer wilt en dat is niet boekhouden maar geld verdienen. Ontzorgen is het woord wat bij mij naar boven kwam na zijn zeer duidelijke uitleg. Zeer tevreden over het gesprek en zie er naar uit om te gaan samenwerken.”
 • Kishan Djasai: “Ontzettend goede en meedenkende boekhouder. Na het opvragen van een vrijblijvende offerte werd ik netjes teruggebeld en werd ik na een fijn kort gesprek uitgenodigd voor een vrijblijvende kennismaking. Ter plaatse keken we samen naar mijn wensen en hoe ENTRPNR mij kan helpen. Uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat wij een hele fijne samenwerking kunnen opzetten.”

Alle voordelen van ENTRPNR op een rijtje

Vind je het nog lastig om de administratie van je onderneming zelf bij te houden? Of heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Dan kun je de hulp van ENTRPNR goed gebruiken. Het full-service administratiekantoor neemt graag je boekhouding uit handen door 80% van de handelingen te automatiseren. Dat is toch super handig voor jou als zzp’er? Je bespaart hier niet alleen tijd mee, maar ook geld. Ben je helemaal overtuigd van de boekhoudsoftware? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Nog niet helemaal zeker van je keuze? Vergelijk meerdere boekhoudprogramma’s en kies de meest geschikte voor jou.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma