Jorrt boekhouden

Wat is Jorrt

In deze review van het boekhoudprogramma Jortt boekhouden krijg je een duidelijk beeld wat het boekhoudprogramma voor jou als ondernemer kan betekenen. Welke functionaliteiten biedt het boekhoudprogramma? Welke werkzaamheden worden er uit handen genomen? En wat zijn de kosten? Met een antwoord op bovenstaande vragen zorgen wij ervoor dat je een weloverwogen keuze kunt maken voor een boekhoudprogramma.

Klik op de afbeelding voor meer info.

Wat heeft Jortt zzp’ers te bieden?

Jortt regelt de boekhouding voor jouw onderneming. Het boekhoudprogramma maakt gebruik van een boekhoudbot die jouw boekhouding verwerkt, controleert en jouw onderneming advies geeft. Handig toch? 

Met het boekhoudprogramma Jortt kun je jouw boekhouding laten automatiseren. Hierdoor neemt jouw administratie geen tijd meer in beslag. Je boekhouding wordt volgens de regels van de Belastingdienst verwerkt door de boekhoudbot. Waarin Jortt het verschil maakt ten opzichte van andere boekhoudsoftware, is dat het programma rekening houdt met de nieuwste technieken en hier ook gebruik van maakt met de inzet van de boekhoudbot. Jortt is niet gebonden aan het traditionele boekhouden, waardoor er geen beperkingen zijn voor het boekhoudprogramma.


Meer informatie over de aanpak en werkwijze van Jortt lees je hier.

Boekhoudprogramma Jortt
Klik op de afbeelding voor meer info.

Starten met Jortt: welk pakket past bij mij?

Jortt werkt met drie verschillende pakketten, namelijk een gratis factuur- en offerteprogramma, een compleet online boekhoudprogramma en een plus just sit back & relax programma. Zo is er voor elke situatie een geschikt pakket. Maar wat houden deze programma’s precies in?

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Gratis factuur- en offerteprogramma

Dit programma is door iedere zzp’er gratis te gebruiken, maar bevat niet alle functionaliteiten wanneer je jouw boekhouding door Jortt wil laten regelen. Voordelen van het pakket zijn dat je facturen en offertes professioneel worden opgemaakt, je kunt snel en gemakkelijk betalen via een iDEAL-betaalknop, overal en altijd facturen maken en een dashboard samenstellen met to-do lijstjes.

Compleet online boekhoudprogramma

Met dit programma kun je gebruik maken van alle functionaliteiten uit het gratis pakket. Aanvullende voordelen zijn het gebruik van de boekhoudbot, een elektronische btw-aangifte waar een controle op wordt uitgevoerd, een automatische bankkoppeling, een uitgebreide rapportage van bijvoorbeeld de winst en het verlies en een mogelijkheid tot periodiek factureren.

Plus just sit back & relax programma

Met dit programma maak je gebruik van alle functionaliteiten uit het compleet online boekhoudprogramma pakket. Ook heeft dit programma nog een aantal extra functies waar je als zzp’er gebruik van kunt maken. De belangrijkste functies zijn het scannen en herkennen van foto’s, een boekhoudbot plus, de mogelijkheid om automatisch te incasseren, het ontvangen van geavanceerde rapportages en de optie om te chatten via de app.

Welke voordelen brengt Jortt met zich mee?

Ook het boekhoudprogramma Jortt brengt verschillende voordelen voor zzp’ers met zich mee. Ben je benieuwd naar de voordelen van Jortt? Hieronder staan ze op een rijtje:

  • Doordat Jortt ontwikkeld is door ondernemers, denkt het programma ook als een ondernemer. Met deze boekhoudsoftware heb je controle over je hele boekhouding.
  • Als basis voor je boekhouding wordt er bij dit programma gebruik gemaakt van bij- en afschrijvingen van je bank. Dit maakt je boekhouding overzichtelijk.
  • Deze bij- en afschrijvingen van je bank worden automatisch bijgewerkt en verwerkt door de boekhoudbot. 
  • Betaal nooit teveel belasting door gebruik te maken van het fiscaal advies van Jortt.
Boekhoudprogramma Jortt
Klik op de afbeelding voor meer info.

Is Jortt geschikt voor jou?

Jortt is een geschikte oplossing voor zzp’ers en eigenaren van een vof of bv die het lastig vinden om hun eigen boekhouding bij te houden. Hier kan het boekhoudprogramma met de inzet van de boekhoudbot een ondersteunende factor in zijn. De boekhoudbot kent namelijk alle regels en uitzonderingen van de Belastingdienst en past de regels toe die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Wil je de voordelen van deze boekhoudbot ervaren? Probeer het dan 30 dagen gratis.

De ervaring van zzp’ers met Jortt

Gebruikers waarderen Jortt met 4,8 van 5,0 sterren. Dat is een erg hoge waardering van een groot aantal reviews. Enkele reacties van zzp’ers die je voorgingen zijn:

  • Magda Margarint: “Superblij met het programma van Jortt. Ik heb altijd zelf mijn boekhouding gedaan, omdat ik zelf grip wilde houden op mijn geld. Het programma van Jortt is simpel en doordat veel dingen geautomatiseerd zijn, kost het weinig tijd. Ook aangifte van btw en inkomstenbelasting is voor mij als zzp’er goed te doen.”
  • Jurgen Hildering: “Zeer fijn programma. Vooral de belastingaangifte is een eitje geworden. Alles staat klaar, ik hoef alleen maar de getallen over te nemen en verder niets te doen.”

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Alle voordelen van Jortt op een rijtje

Wanneer je het als zelfstandig ondernemer lastig vindt om je eigen boekhouding op orde te houden is het handig om de hulp van een boekhoudprogramma in te schakelen. Een goed voorbeeld hiervan is Jortt. Deze boekhoudsoftware zorgt ervoor dat je boekhouding wordt geautomatiseerd, zodat er bijna geen tijd meer in gaat zitten voor je. Ook hoef je je geen zorgen te maken over alle regels waar jij als zzp’er aan moet houden. Dat regelt de boekhoudbot voor je. Ben je benieuwd naar de werking van deze voordelen? Probeer het dan 30 dagen gratis. Wil je nog wat meer boekhoudprogramma’s vergelijken voordat je een beslissing maakt? Dan kan zeker. Gebruik de vergelijker om een goede keuze te maken voor jouw onderneming.