Exact Online prijzen

Voor ondernemers die boekhoudsoftware zoeken, is de keuze enorm. Een van de meest bekende boekhoudprogramma’s is Exact. Weet jij al wat de Exact Online prijzen van de vele mogelijkheden zijn? Binnen de online versie van de boekhoudsoftware zijn vier mogelijkheden.

exact online boekhouden vergelijken

Veel ZZP’ers vinden boekhouden lastig, van hen doet – zo blijkt uit recent onderzoek – toch 53% zelf de boekhouding. Dit omdat andere opties te duur gevonden worden, zoals het inhuren van een boekhouder. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat bijna 30% van de ZZP’ers wel eens te laat is met het doen van de BTW-aangifte, wat ieder kwartaal moet gebeuren. Voor het MKB is het Exact pakket ook een optie, al zijn er ook geluiden dat Exact een te duur pakket is en je als ondernemer goed moet opletten wat je wel en niet nodig hebt. Door dit heel precies uit te zoeken kan een juiste pakket en abonnement gekozen worden.

exact online boekhoudprogramma

Prijzen voor verschillende pakketten van Exact Online

Exact Online heeft verschillende programma’s voor ondernemers:

De administratie van een bedrijf bestaat in deze software dus uit meer dan alleen boekhouden. De prijzen van bovengenoemde pakketten verschillen enorm: van Boekhouden (vanaf 31 euro per maand) tot Productie (vanaf 315 euro per maand). En dan zijn deze producten er nog in drie soorten abonnementen: Basis, Geavanceerd en Premium. Daarbij bestaat er een gratis proefperiode van 30 dagen waarin je de Exact Online prijzen kunt beoordelen. Het Basis abonnement is speciaal gericht op ZZP’ers en het MKB en voor die bedrijven volstaat Exact Online voor Boekhouden. Voor grotere bedrijven zijn de andere mogelijkheden (meer) van toepassing, al naar gelang de wensen van de ondernemer.

Conclusie

Exact Online is een voorloper op het gebied van online boekhouden; dit biedt voordelen, zoals een klantenservice en gebruiksvriendelijkheid van de software. Ook is er de mogelijkheid om de administratie beschikbaar te stellen aan de boekhouder, zodat taken verdeeld kunnen worden. Een veel genoemd nadeel van Exact Online – wanneer men de online reviews leest – is dat het pakket iets duurder is wanneer men dit vergelijkt met andere online boekhoudprogramma’s. Wat het je aan tijd en ondersteuning oplevert is dit echter meer dan waard.

Exact online boekhouden vergelijken en reviews

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

met exact online voorraadbeheer optimaliseren is heel eenvoudig. de afbeelding nodigt je uit om door te klikken om een video te bekijken van exact online voorraadbeheer en hoe het proces binnen exact online precies verloopt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *