online boekhoudpakket voor ZZP’ers

Lees alles over hét online boekhoudpakket voor ZZP’ers. Wat zijn de voordelen, boekhoudreviews van gebruikers en welk online boekhoudpakket raden wij aan.

Heb jij je een eigen onderneming? En ervaar je problemen met de boekhouding? Of betaal je veel geld om de boekhouding door een zzp boekhouder te laten doen – maar heb je het gevoel dat je het zelf ook wel aankan? Dan is online boekhouden geschikt voor jou.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Voordelen online boekhoudpakket voor ZZP’ers

Als ZZP’er moet je een administratie hebben. Dit is zodat de Nederlandse belastingdienst kan controleren of jouw belasting aangifte klopt. Om er voor te zorgen dat de boekhouding klopt, huren veel ZZP’ers een boekhouder in. Echter kunnen de kosten hiervan aardig oplopen. Daarom kun je ook kiezen voor een online boekhoudpakket voor ZZP’ers – hier een kort overzicht van de voordelen die je hiermee krijgt:

  • Lage kosten om je boekhouding in orde te hebben
  • Uitstekende kwaliteit – veel online boekhoudprogramma’s evenaren de kwaliteit van boekhoudkantoren (en soms zelf beter)
  • Je kunt alles zelf regelen en hebt direct controle over jouw boekhouding

online boekhoudpakket voor ZZP'ers vergelijken

Welk online boekhoudpakket voor ZZP’ers raden wij aan

Wanneer je op zoek bent naar een online boekhoudpakket voor ZZP’ers, moet je een aantal zaken in je achterhoofd houden. Om te beginnen moet je denken aan de kosten, de functionaliteit – maar je moet ook goed letten op de begeleiding die elk programma biedt. Een beginnende ondernemer heeft namelijk een ander boekhoudpakket nodig dan iemand die al jarenlang in het vak zit.

Hier zijn de boekhoudprogramma’s die wij aanraden:

  • E-boekhouden.nl – voor beginnende ZZP’ers en ondernemers zelf het eerste jaar gratis!
  • Exact online – wordt gebruikt door wel 94% van het MKB
  • Informer online – voor maar €10 per maand, krijg je kwaliteit voor een goede prijs

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat deze boekhoudprogramma’s allemaal gratis uit te proberen zijn. Test het een maand (of een jaar bij E-boekhouden) uit en beslis of het programma geschikt is voor jou!

Online ZZP boekhouding uitbesteden

Als je toch graag je handen vrij wilt hebben om te ondernemen en niet (teveel) met de vervelende kant van de zzp administratie bezig wilt zijn is er een goed alternatief; Thinq boekhouden. Deze online boekhouder verzorgt alles voor jou. Vanaf € 39,- per maand. Vooral dienstverlenende ZZP’ers zijn enthousiast over dit online boekhoudprogramma. Lees hier Thinq boekhouden reviews.

Thinq boekhoudprogramma vergelijken met online boekhoudsoftware.