Visma online boekhoudsoftware maakt het alle ondernemers makkelijk

Visma online boekhouden

Aan het einde van 2015 lanceert Visma Software BV online boekhoudsoftware Visma eAccounting. Dit is een online boekhoudprogramma voor ondernemers voor de boekhouding en facturatie. Er zit zelfs een gratis app en eigen website in het pakket. Ook kun je een webshop heel eenvoudig en snel integreren.

Visma eAccounting is gemaakt voor de ondernemers. Daar zijn ze bij Visma Software gek op namelijk. Het pakket is niet nieuw op de markt gezet, want in andere landen draaide het al succesvol. Het is aangepast aan de wensen en eisen van de ondernemers in Nederland. Een voorbeeld hiervan zijn de super handige koppelingen met de Nederlandse banken.

visma boekhouden is perfect voor ondernemers

Visma is al dertig jaar een stabiele speler voor bedrijfssoftware en heeft in de afgelopen jaren al meer dan 35.000 klanten aangesloten. Vooral in het MKB en het segment van de grotere bedrijven is het zeer succesvol.

Voor ZZP’ers en kleinere ondernemingen hebben ze de boekhoudsoftware nog completer gemaakt. Dit blijkt een schot in de roos en zorgt voor veel positieve reviews over Visma software producten.

Visma reviews

Veel mensen die gebruik maken van Visma software zijn razend enthousiast. Enkele voorbeelden van Visma beoordelingen door gebruikers (bron Trustpilot): “Heel prettig programma, goed te woord gestaan door support, ga zo door!” aldus Aad.

Peter zei het volgende: “Sinds lange tijd moest ik weer eens contact zoeken met de supportafdeling. Ik ben daar zeer te spreken over, want ze staan je meteen te woord en helpen je zoeken naar de oplossing voor je probleem.”

Leo had nog de volgende review over Visma; “Met Visma e-Accounting doe ik, als kleine ondernemer, eenvoudig mijn boekhouding. Erg makkelijk en lage kosten. Top boekhoudprogramma.”

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Online boekhouden en meer

Naast een facturatie module en de boekhouding zit er bij het pakket ook een webshop bij. Die sluit naadloos aan door de volledig automatische boekhoudkoppeling. Er zit ook nog de mogelijkheid voor urenregistratie in het softwarepakket. Visma zit echter niet stil en voegt nog bijna wekelijks nieuwe functionaliteiten toe die het leven van een ondernemer makkelijker en overzichtelijker maken.

Ben jij een ondernemer die veel onderweg is of mobiel werkt? De gratis Visma app is jouw oplossing. Je hebt namelijk overal inzicht in je klantgegevens, financiële situatie en webshoporders. Wil je een factuur aanmaken en versturen? Dat kan ook eenvoudig via de app.

facturen en bonnetjes eenvoudig en snel verwerken in een administratie

Compleet boekhoudpakket voor € 15 per maand

Visma eAccounting is een compleet online boekhoudprogramma. Door de koppeling met je bank heb je een perfect inzicht op je omzet en weet je precies hoe je ervoor staat. Om het nog makkelijker te maken kun je in het boekhoudprogramma samenwerken met uw accountant of administratiekantoor.

Voor 15 euro per maand gebruikt je dus een compleet boekhoudpakket dat speciaal is gemaakt voor ondernemers. Test het zelf 30 dagen gratis zonder verdere verplichting. Het loopt automatisch af en wordt niet verlengd.

Voordelen Visma eAccounting

✓ Voordelig en compleet voor maar € 15 per maand
✓ Koppeling met heel veel kassasystemen en andere bedrijfssoftware
✓ Automatische koppeling met je bankrekening
✓ Gratis handige app
✓ Gratis eigen website maken en beheren
✓ Als je wilt overstappen wordt dit volledig en gratis geregeld.
✓ Ruim 1.500 accountantskantoren werken met software van Visma
✓ Je kunt het de software 30 dagen volledig gratis proberen

Eenvoudig overstappen van boekhoudprogramma

Heb je al een boekhoudprogramma, maar wil je overstappen naar Visma? Dit is geen probleem. De supportafdeling van Visma Software regelt alles voor je. Binnen 5 dagen kun je zonder problemen in je nieuwe online boekhoudprogramma van Visma eAccounting werken.

administratie opzetten start met een boekhoudprogramma vergelijking

Supporter van ondernemen

Visma is groot supporter van ondernemen en promoot dit dan ook dagelijks. Bijvoorbeeld bij scholieren. De Visma software producten  worden in het onderwijs gebruikt. O.a. in het mbo waar veel jonge ondernemers op jonge leeftijd al ontdekken wat de voordelen van een goede en overzichtelijke online boekhouding zijn. Zo leren ze al op jonge leeftijd hoe je een goede boekhouding inricht.

Ook de Hogeschool van Amsterdam gebruikt de producten van Visma bij hun minor ondernemerschap projecten. Hiermee wil het bedrijf laten zien dat de administratie niet moeilijk hoeft te zijn, maar wel een waardevolle bron van informatie is voor je onderneming.

Om verder klanten te ondersteunen en te laten zien dat de administratie niet moeilijk hoeft te zijn, heeft het bedrijf e-learnings en in-app support. Hiermee worden klanten dus zo goed mogelijk ondersteunt.

Visma eAccounting voor accountants- en administratiekantoren

Naast ondernemers wordt Visma ook heel erg gewaardeerd door accountants- en administratiekantoren. Al meer dan 20 jaar is er een nauwe samenwerking met deze doelgroep. Voor ondernemers is het belangrijk om zoveel mogelijk te automatiseren en de boekhouding leent zich daar heel goed voor.

Op basis van de resultaten in de boekhoudsoftware kan een financieel adviseur vervolgens perfect adviseren. De financieel adviseurs kiezen uiteraard voor gedegen en betrouwbare boekhoudsoftware voor ondernemers om hun adviezen mee te boekstaven. Visma Software is die betrouwbare partner voor boekhoudsoftware.


Visma boekhoudsoftware testen

Bespaar jezelf veel tijd en gedoe met de slimme boekhoudsoftware van Visma. Met de koppeling van uw boekhouding, kassa en bankrekening hoef je zelf minder te doen en weet je altijd hoe je ervoor staat.

Ontdek zelf hoe makkelijk het werkt. Probeer Visma eAccounting 30 dagen gratis, helemaal vrijblijvend. Het proefaccount stopt automatisch. Als het bevalt is verlengen zo geregeld. Meld je vandaag nog aan voor je gratis proefaccount.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma