3 Super ZZP’er Geheimen en Behaal dit Jaar 246% Omzetgroei!

door | 6 mei 2016
  • Ben jij een ZZP’er of Freelancer?
  • Wil je meer geld verdienen met je onderneming?
  • Weet je niet waar je moet beginnen?

 

Lees mijn 3 Super ZZP’er geheimen en behaal dit jaar 246% omzetgroei!

3 Geheimen van een Super ZZP'er

Geheim 1 van een Super ZZP’er

Geloof in JEZELF! Niemand kan in je hoofd kijken en zien wat jij ziet. Een gat in de markt, waar jij de oplossing voor weet. Leg dat maar eens uit. En ja, tegenslag zal er tijdens de reis vast een keer zijn. Geef niet op! Ga door met je plan. Als het zo makkelijk was, zou iedereen het doen toch? Luister naar motivatiesprekers. Lees een inspirerend blog artikel. Meld je aan voor een goede nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte en wordt je constant geprikkeld om door te gaan. Mij hebben de podcasts van Brendon Burchard (www.thechargedlife.com) enorm geholpen.

 

Geheim 2 van een Super ZZP’er

Verhoog je PRODUCTIVITEIT. Ben je net lekker op stoom, wordt er gebeld voor een lullig dingetje. Killing voor je concentratie en je productiviteit. Gemiddeld duurt het 7 minuten voordat je weer met dezelfde focus werkt als vóór de onderbreking. Gebruik blokken van tijd dat je niet gestoord wordt. Zelf ben ik tussen 10 en 12 niet bereikbaar. Dan zet ik mijn iphone op vliegtuigstand en kan ik me helemaal focussen. Nieuwe e-mail pop-up is standaard uitgeschakeld. Ik bepaal wanneer ik mijn e-mail lees en niet outlook! 😉 Om de tijdsblokken bij te houden heb ik een chrome-app geïnstalleerd: Tomato Timer. Zo werk ik 25 minuten aan één stuk. Krijg ik een melding om 5 minuten te “breaken” (plassen, glas water, benen en armen strekken) en knal ik daarna weer 25 minuten.

 

Geheim 3 van een Super ZZP’er

Houdt alles goed bij: METEN = WETEN! Ga niet als een gek beginnen met je dag met het beantwoorden van het 1e mailtje dat je leest. Voordat je je computer aanzet pak je pen en papier. Ja, je weet wel; waar je mee en op kunt schrijven. Schrijf 3 onderdelen op die je vandaag af MOET hebben. Schrijf 3 onderdelen op die je MOET controleren of meer informatie voor nodig hebt. Zet dan pas je pc aan en ga aan de slag. Werk je veel met projecten? Gebruik dan een tool als Trello.com. Hierin kun je met meerdere mensen en aan meerdere projecten tegelijkertijd werken. Overzichtelijk en ook op je smartphone beschikbaar via de handige app.

TIP!: Vergeet niet je administratie regelmatig te controleren. 67% van de ZZP’ers verliest geld door bonnetjes niet goed te verwerken of krijgt boetes door facturen te laat te betalen. Een online boekhoudprogramma lost dit voor je op. Vergelijk ze gemakkelijk op www.boekhoudprogramma-vergelijken.com. Zit jij bij de 67% van de ZZP’ers die geld laat liggen? Start dan vandaag! Een testaccount is ALTIJD gratis.

 

Nu weet je waar je moet beginnen om een Super ZZP’er te worden. Wacht niet langer en pak je bedrijf serieus aan. Door het toepassen van deze 3 onderdelen is mijn omzet in één jaar tijd gestegen met 246%! Ik gun het jou ook! Heb jij een ander geheim waarmee startende bedrijven of zzp’ers kunnen groeien? Laat het mij en anderen weten in een reactie hieronder.

 

Categorie: Blog

Over Redactie

Alex de Vries is sinds 2003 actief als boekhouder voor zzp'ers, freelancers, webshops en het mkb. Voor hen doet hij de boekhouding, btw- en ICT-aangiftes en geeft hij administratief advies. Steeds meer ondernemers willen de boekhouding online doen. Door de vele vragen over online boekhoudprogramma's heeft hij al veel boekhoudsoftware programma's vergeleken. Zijn reviews en beoordelingen van verschillende boekhoudpakketten deelt hij op deze site. De boekhoudreviews zijn gebaseerd op minimaal drie onderdelen: prijs, functies en gebruiksvriendelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *