Ontdek de ideale boekhoudprogramma’s voor beginnende ondernemers

door | 12 april 2024

Een vlotte start als ondernemer vergt goede boekhouding. Ontdek hier de top 3 boekhoudprogramma’s die speciaal geschikt zijn voor startende ondernemers.

De ideale boekhoudprogramma's voor beginnende ondernemers

1. e-Boekhouden.nl: eenvoudig en toegankelijk

e-Boekhouden.nl maakt boekhouden simpel, zelfs voor beginners. Met instructievideo’s en klantenservice biedt het gemak. Automatische koppelingen met belastingaangifte en lokale administratiekantoren vereenvoudigen het proces. De handige app en Scan & Herken tool maken het bijhouden van bonnen en facturen moeiteloos. Probeer het gratis voor 15 maanden, daarna vanaf €9,95 per maand.

2. Fiscus.nl: speciaal voor Zzp’ers

Fiscus.nl richt zich op zzp’ers, waardoor het programma specifiek afgestemd is op hun behoeften. Met een eenvoudige interface en koppeling met de Belastingdienst maakt het boekhouden efficiënt. Het biedt ook functies voor urenregistratie en automatische verwerking van bankafschriften. Probeer 35 dagen gratis, daarna slechts €12,50 per maand.

3. AFAS SB+: compleet en geavanceerd

Voor een complete boekhouding met geavanceerde functies is AFAS SB+ ideaal. Met een takenlijst, klantbeeld en KvK-koppeling maakt het de administratie overzichtelijk. Ondersteuning bij belastingaangifte, automatische verwerking van banktransacties en facturering in huisstijl zijn enkele sterke punten. Probeer een maand gratis, daarna €59 per maand.

Waarom een goed boekhoudprogramma cruciaal is

Een overzichtelijke boekhouding voorkomt fouten en bespaart tijd. Deze programma’s helpen bij belastingaangiftes en bieden specifieke functies voor zzp’ers. Kies het juiste programma voor jouw behoeften en start met vertrouwen je ondernemersreis.

Ontdek meer over boekhouden, belastingen en vergelijkingsmogelijkheden met online boekhoudprogramma’s. Zorg dat je boekhouding op rolletjes loopt en vermijd problemen met de Belastingdienst. Start vandaag nog met efficiënt boekhouden voor een succesvolle onderneming.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *