Boekhoudsoftware vergelijken

Boekhoudsoftware vergelijken

Ben je op zoek naar het beste boekhoudprogramma? Een programma dat volledig aansluit op de wensen van je onderneming en een programma dat bovendien handig is in gebruik? Online kun je boekhoudsoftware vergelijken en in één overzicht zien wat je kunt verwachten van een bepaald pakket.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Vaak heb je zelf bepaalde criteria in gedachten waar het boekhoudprogramma voor je onderneming aan dient te voldoen. Neem deze punten zeker mee tijdens het boekhoudsoftware vergelijken. Zo zijn de kosten van groot belang en de frequentie waarop de abonnementskosten betaald dienen te worden. Veel boekhoudprogramma’s rekenen een bepaald bedrag per jaar en anderen sturen je maandelijks een factuur voor de gebruikte diensten.

Boekhoudsoftware vergelijken is een precies iets en niet iets waar je te gemakkelijk over moet nadenken. Je kunt aardig op de kosten besparen door goed op te letten en nauwkeurig de boekhoudsoftware met elkaar te vergelijken. Ben je een ZZP’er, of heb je een webshop waar je de administratie mee wilt koppelen? Ben je een mkb’er of heb je meerdere BV’s? Jouw specifieke wensen zijn bepalend bij de keuze van je maakt.

Online boekhoudsoftware vergelijken

Een snelle manier om boekhoudsoftware te vergelijken is online. Je krijgt op overzichtelijke wijze een weergave van de meest populaire boekhoudprogramma’s van dit moment te zien. Hou het niet alleen bij online boekhoudsoftware vergelijken, lees ook zeker de reviews en beoordelingen van ondernemers die reeds met de pakketten werken.

Je kunt zelf aangeven wat je belangrijk vind bij een boekhoudprogramma en hoe je administratie er uit zou moeten zien. Het ene pakket verschilt van het andere, maar een standaard administratie is altijd opgenomen en vaak al voorgeprogrammeerd.

Zo hoef je zelf geen berekeningen te maken voor btw bedragen, dit doet het programma automatisch. Net zoals de verplichte btw-aangifte bij de belastingdienst. Wil de belastingdienst een boekencontrole uitvoeren? Dan is het handig dat je een boekhoudpakket hebt met een zogenaamde audit mogelijkheid. Hiermee bespaar je jezelf en de belastingmedewerkers werk en tijd.

Boekhoudsoftware vergelijken is niet alleen een handige manier om het beste online boekhoudprogramma te vinden, uiteindelijk leidt het ook tot kostenbesparing.

Online boekhoudsoftware voor zzp'ers vergelijken

De beste boekhoudsoftware vergelijken 

Boekhoudsoftware vergelijken doe je het beste voordat je een keuze maakt voor een boekhoudprogramma. Door de functionaliteit en mogelijkheden met elkaar te vergelijken krijg je een beter inzicht in hetgeen een bepaald boekhoudprogramma voor je kan betekenen. Boekhoudsoftware vergelijken doe je gratis online en je leest er tegelijkertijd de gebruikerservaringen van anderen. Ideaal als je nog niet precies weet waar je gewenste boekhoudprogramma aan dient te voldoen.

Je kunt aangeven wat de boekhoudsoftware voor je ‘moet’ doen en welke resultaten je wilt bereiken. Boekhoudsoftware vergelijken geeft je vervolgens op overzichtelijke wijze de diverse aanbieders en bijhorende pakketten weer. Ieder pakket wordt uitvoerig besproken en de functies worden weergegeven.

Zo zijn er pakketten die een standaard boekhouding hebben en verder weinig extra’s, tot uitgebreide pakketten waar je meerdere administraties van a tot z in kunt bijwerken. De functionaliteit en het aantal administraties zijn vaak medebepalend voor de prijs die je voor de boekhoudsoftware moet betalen.

Boekhoudsoftware vergelijken doe je het snelste online

Je kunt online op verschillende manieren boekhoudsoftware vergelijken. Sommige aanbieders van vergelijkingsmogelijkheden werken alleen samen met de grote, dure accounting software leveranciers. Terwijl anderen zo’n beetje alle beschikbare boekhoudsoftware in hun vergelijkingsmodules hebben opgenomen. Bekijk de verschillende boekhoudsoftware vergelijkingen goed en ontdek welk boekhoudprogramma het meest voordelig is met de meeste functionaliteit.

Door boekhoudsoftware te vergelijken kun je een keuze maken voor een of meerdere programma’s en deze gratis uitproberen. Door te vergelijken lees je meer over een bepaald product, de ontwikkelaar en kom je alles te weten over hetgeen een boekhoudprogramma voor je administratie kan betekenen.

Een boekhoudprogramma laat je op een snelle manier je boekhouding bijhouden en voorkomt dat je bijvoorbeeld te laat bent met doen van btw-aangifte. Naast besparing op je eigen tijd bespaar je gelijk een boete van de belastingdienst uit. Je boekhoudprogramma geeft je ook gelijk inzicht in je bedrijf en het printen van onder meer een winst- en verliesrekening is zo gedaan.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *