Efficiënt samenwerken met klanten – Optimaliseer je praktijk

door | 9 februari 2024

In de dynamische wereld van een praktijk is efficiëntie cruciaal. Ontdek hoe online samenwerken met klanten en het gebruik van moderne tools zoals de Online Samenstel-assistent in Visma eAccounting Accountancy je controle geeft over dagelijkse taken en werkprocessen.

Efficiënt samenwerken met klanten - Optimaliseer je praktijk

Online samenstel-assistent – De sleutel tot efficiëntie

In de hectiek van een praktijk kunnen planning en controle uitdagend zijn. De Online Samenstel-assistent biedt een gestroomlijnde aanpak. Agendeer eenvoudig taken, maak notities voor collega’s en stuur herinneringen naar klanten.

Digitaal Proces voor Overzicht en Controle

In de wereld van klantcontact is het cruciaal om controle te houden. Het systeem biedt een overzicht van taken, planning, voortgangsbewaking, urenregistratie en declaratie. Het betekent afscheid van papiermassa’s en verwarring.

Een extra voordeel is de mogelijkheid om, zelfs bij klanten met andere online boekhoudsoftware, administratie in te lezen in eAccounting Accountancy. De file wordt ingelezen als een auditfile in de Online Samenstel Assistent, zodat de jaarrekening via dit pakket kan worden samengesteld.

Optimaliseer je praktijk – Werk slimmer, niet harder

Efficiëntie in je praktijk is de sleutel tot succes. Met online samenwerken, moderne tools en geautomatiseerde processen verbeter je niet alleen de workflow, maar behoud je ook controle. Kies voor slim werken en ontdek de mogelijkheden van geavanceerde boekhoudprogramma’s om je praktijk te optimaliseren.

Effectieve implementatie in je praktijk

Moderniseer je praktijk door de Visma eAccounting stap voor stap te implementeren. Begin met het agenderen van taken en geleidelijk aan het gebruik van notities en herinneringen. Betrek je team bij deze overgang en zorg voor een soepele integratie in de dagelijkse werkzaamheden. Zo creëer je een gestructureerde en geoptimaliseerde werkomgeving.

Continu verbeteren met klantfeedback

Houd een open communicatie met je klanten en nodig hen uit om feedback te geven over het nieuwe samenwerkingsproces. Pas de Online Samenstel-assistent aan op basis van ontvangen suggesties en behoeften van je klanten. Door klantgericht te blijven, bouw je niet alleen aan efficiëntie binnen je praktijk, maar versterk je ook de relatie met je klanten. Een win-winsituatie voor een succesvolle en vooruitstrevende praktijk.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *