Knab biedt hulp bij administratie zzp’ers

door | 9 mei 2023

Als zzp’er is het bijhouden van de administratie vaak een tijdrovende klus. Gelukkig biedt online boekhouden uitkomst en zijn er diverse boekhoudprogramma’s op de markt om zzp’ers te ondersteunen.

Hulp bij administratie zzp’ers

Als zzp’er is het bijhouden van de administratie een belangrijke, maar vaak tijdrovende taak. Gelukkig biedt Knab, een Nederlandse online bank, een handige oplossing in de vorm van een nieuw boekhoudprogramma. Het Knab Boekhoudpakket, ontwikkeld in samenwerking met DigiBTW, maakt online boekhouden en het beheren van de administratie eenvoudig. Een goed zzp boekhoudprogramma is van groot belang, dus maak een goede keuze.

Knab Boekhoudpakket maakt facturatie eenvoudig

Het Knab Boekhoudpakket, ontwikkeld in samenwerking met DigiBTW, biedt een scala aan functies waarmee zzp’ers eenvoudig hun administratie kunnen beheren. Zo kunnen ze met dit programma offertes en facturen maken en versturen, inclusief iDEAL-betaallinks. Het programma is ook gekoppeld aan de Knab-rekening van de gebruiker, wat het beheer van de boekhouding vereenvoudigt.

Btw-aangifte indienen wordt kinderspel met Knab Boekhoudpakket

Een van de grootste voordelen van het Knab Boekhoudpakket is de mogelijkheid om de btw-aangifte direct naar de Belastingdienst te versturen. Dit bespaart zzp’ers tijd en vermindert het risico op fouten bij het indienen van de aangifte. Het programma is ook gebruiksvriendelijk en betaalbaar, zodat het geschikt is voor de meeste zzp’ers.

DigiBTW als partner

Knab heeft gekozen voor DigiBTW als partner voor het Knab Boekhoudpakket. Dit programma is speciaal ontworpen voor zzp’ers en is gericht op hun specifieke behoeften. Het biedt alle functies die een zzp’er nodig heeft, zonder onnodige complexiteit of kosten. DigiBTW is zeer positief beoordeeld door gebruikers en Knab is er trots op om dit programma aan te bieden aan nog meer zzp’ers.


Met het Knab Boekhoudpakket kunnen zzp’ers hun administratie eenvoudig beheren en tijd besparen. Het programma biedt alle functies die een zzp’er nodig heeft, inclusief offertes en facturen maken en versturen met iDEAL-betaallinks en directe koppeling met de Belastingdienst voor btw-aangifte. Dankzij de samenwerking met DigiBTW biedt Knab een gebruiksvriendelijk en betaalbaar programma dat is ontworpen voor zzp’ers.

Lees ook; Knab: Sterke groei op zzp-markt met online boekhoudprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *