Vereenvoudig je bedrijfsvoering met online boekhouden

door | 2 februari 2024

Een goed georganiseerde administratie is cruciaal voor elke ondernemer. Helaas ervaren velen boekhouden als tijdrovend en stressvol. Ontdek de voordelen van online boekhouden, inclusief functionaliteiten zoals automatische rapportages en naadloze integraties met webshops.

Vereenvoudig je bedrijfsvoering met online boekhouden

Bespaar tijd met online boekhouden

Veel ondernemers worstelen met tijdgebrek voor de boekhouding, wat stress kan veroorzaken. Door gebruik te maken van moderne software voor online boekhouden, wordt de administratieve last significant verminderd. Dit niet alleen voorziet in tijdsbesparing, maar maakt ook de boekhouding overzichtelijker.

Efficiënt beheer van bonnen en facturen

Het correct beheren van bonnen en facturen is essentieel voor een accurate BTW-teruggave. In de traditionele aanpak kunnen bonnetjes snel zoekraken, maar met online boekhouden scan je ze eenvoudig in. Zo worden ze direct en nauwkeurig in de administratie verwerkt, zonder zorgen over verlies. Door je bonnen en facturen op te slaan in de software, kun je eenvoudig de belastingaangifte doen bij de belastingdienst.

Inzichtelijke rapportages met gemak

Moderne boekhoudsoftware genereert automatisch benodigde rapportages, waaronder gedetailleerde jaarrekeningen gebaseerd op inkomsten en uitgaven. Naast het vereenvoudigen van belastingaangiftes, bieden deze rapportages diepgaand inzicht in de financiële status van je onderneming.

Geïntegreerde koppelingen voor webshops en kassasystemen

Ondernemers met fysieke winkels of webshops kunnen profiteren van geïntegreerde koppelingen met kassasystemen en webshops. Hierdoor worden alle transacties automatisch in de administratie opgenomen. Deze naadloze integraties maken het bijhouden van de boekhouding vrijwel moeiteloos.

Samenwerking met boekhouder optimaliseren

Zelfs indien je al een boekhouder hebt, blijft online boekhouden een waardevolle keuze. Het stelt je boekhouder in staat om efficiënter te werken, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten voor jou als ondernemer.


Het online boekhouden vereenvoudigt en optimaliseert je administratieve taken. Maak gebruik van geavanceerde tools om je bedrijfsvoering vandaag nog te verbeteren.

Bekijk diepgaande informatie over online boekhouden en het vergelijken van boekhoudprogramma’s.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *