Beter boekhouden met een goede muis

door | 22 december 2022

Als boekhouder weet je het als geen ander. Zowel kwalitatief goede software als de juiste tools zijn van cruciaal belang om je werk goed te kunnen uitvoeren. Je werkt makkelijker in Excel, kan teksten beter kopiëren, plakken en herschrijven in Word en facturen makkelijker versturen per e-mail. Heb je daarom al een keer goed gekeken naar de juiste tools? Wie weet is je muis hoognodig aan vervanging toe of je zoekt simpelweg naar een model dat fijner in de hand ligt. Door te investeren in een ergonomische muis, profiteer je niet alleen van erg veel werkcomfort. Werkgerelateerde klachten, zoals RSI, kun je ook nog eens aanzienlijk minimaliseren. Het is dus de hoogste tijd om je wat verder te verdiepen in het aanbod dat er tegenwoordig op de markt is. Lees dus snel verder voor een aantal handige tips!

Een ergonomische muis ligt enorm prettig in de hand

Het maakt niet uit voor wat voor soort muis je ook gaat. Ieder model dat ergonomisch vormgegeven is, ligt enorm prettig in de hand. Een ergonomische muis is namelijk ontwerpen naar de anatomie van de hand. Dit zorgt ervoor dat de duim wat lager ligt, de wijsvinger hoger en dat de buttons om mee te klikken, op een strategische plaats op de muis zijn aangebracht. Ook werken de ergonomische muizen zonder draad, zodat je van veel bewegingsvrijheid profiteert.

Verkrijgbaar in verschillende soorten prijsklassen

Investeer je binnenkort in je eigen verticale muis? Als je wat verder gaat kijken naar de modellen die er op de markt te vinden zijn, dan merk je dat het aanbod eigenlijk eindeloos is. Dit zorgt er dus ook voor dat de muizen in verschillende soorten prijsklassen te verkrijgen zijn. Perfect als je bijvoorbeeld een bepaald budget binnen het bedrijf vrij wilt maken voor dit soort investeringen.

Kies uit een enorm divers aanbod

Het is helemaal geen verkeerd idee om een ergonomische muis te kopen in de winkel van een specialist. Hierdoor haal je altijd een model in huis dat erg uitvoerig is getest, voldoet aan de Europese wetgeving en daardoor ook aan de hoogste standaarden. Wellicht kies je binnenkort een keer voor een van de ergonomische muizen uit de collectie van Ergowerken. Indien nodig voorziet het team van deze webshop je van meer informatie over het volledige aanbod en krijg je advies op maat voor jouw organisatie. Op deze manier kun je zonder klachten de beste resultaten neerzetten!

Categorie: Blog

Over Redactie

Alex de Vries is sinds 2003 actief als boekhouder voor zzp'ers, freelancers, webshops en het mkb. Voor hen doet hij de boekhouding, btw- en ICT-aangiftes en geeft hij administratief advies. Steeds meer ondernemers willen de boekhouding online doen. Door de vele vragen over online boekhoudprogramma's heeft hij al veel boekhoudsoftware programma's vergeleken. Zijn reviews en beoordelingen van verschillende boekhoudpakketten deelt hij op deze site. De boekhoudreviews zijn gebaseerd op minimaal drie onderdelen: prijs, functies en gebruiksvriendelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *