Automatisering zakelijke administratie met Exact Spring’23 Release

door | 6 augustus 2023

Vereenvoudig en versnel je zakelijke administratie met de nieuwe functionaliteiten van de Exact Spring’23 Release. Uit het MKB Barometer onderzoek 2023 blijkt dat veel ondernemers kansen laten liggen op het gebied van automatisering. Met deze release introduceert Exact Online verschillende features die je helpen om je administratie efficiënter en effectiever te beheren. Of je nu een zzp’er bent of een administratiekantoor runt, met een online boekhoudprogramma wordt administratie automatiseren makkelijker dan ooit.

Automatisering van zakelijke administratie met Exact Spring'23 Release

Automatische administratie met Exact Online

Met de Activity Feed in Exact Online krijg je direct inzicht in welke processen geautomatiseerd zijn en welke nog handmatig moeten worden uitgevoerd. Dit geeft je de mogelijkheid om taken naar eigen voorkeur aan te passen en te automatiseren waar mogelijk. Ook het afletteren van inkoopfacturen en het automatisch boeken van terugkerende facturen zijn nu standaard beschikbaar in alle ondernemersversies van Exact Online.

Voor accountants en administratiekantoren biedt de Activity Feed eveneens overzicht in taken die handmatig moeten worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld bij de automatische factuurverwerking. Bovendien bespaart de nieuwe feature voor het aanmaken van labeltemplates tijd bij het opstellen van de jaarrekening. Het beheren van de omschrijving van labels in de kolommenbalans wordt hierdoor eenvoudiger en efficiënter. Daarnaast verbetert Exact de consolidatie met extra filters en labels.

Actief offertebeheer met CRM

Voor het genereren van meer business is actief offertebeheer van groot belang. Exact ontwikkelt nieuwe features voor ‘Offertebeheer‘ die het versturen en behandelen van offertes sneller en gemakkelijker maken. Je kunt nu online offertes aanvaarden en ondertekenen, zodat het proces efficiënter verloopt. Met de app kun je eenvoudig offertes aanmaken en versturen, waar je ook bent. De vernieuwde ‘verkoopkans-cockpit’ geeft je inzicht in de voortgang en status van uitgebrachte offertes, waardoor je een betere verkoopprognose kunt opstellen.

Betalingsregelingen in Exact Online Debiteurenbeheer

Het instellen en beheren van betalingsregelingen wordt binnenkort gemakkelijk met Exact Online Debiteurenbeheer. Je kunt aangeven welk bedrag klanten moeten betalen, in welke termijnen en wanneer. Dit verbetert de cashflow voor jouw organisatie en helpt klanten om regelmatige en verantwoorde betalingstermijnen te hanteren. Ook kun je betalingsregelingen gemakkelijk managen met de Spring’23 Release. Het geautomatiseerde proces wordt aangevuld met de mogelijkheid om handmatig herinneringen te versturen indien gewenst.

Innovatie voor HR-afdeling

Voor HR-afdelingen biedt de Spring’23 Release ook innovatieve features. Met ‘Peer-to-Peer Functioneringsgesprekken’ kunnen managers of HR-medewerkers vragenlijsten versturen naar collega’s voor een completer beeld van medewerkers en hun prestaties.

Kies voor automatisering met Exact Online boekhoudprogramma

De nieuwe features in de Exact Spring’23 Release bieden mkb’ers en administratiekantoren de mogelijkheid om hun administratie verder te automatiseren. Met Exact Online boekhoudprogramma kun je efficiënter werken, tijd besparen en inzicht krijgen in nog meer kansen voor automatisering. Vergelijk verschillende boekhoudprogramma’s, maar ontdek vooral de mogelijkheden die Exact Online biedt voor een beter georganiseerde administratie en meer grip op je bedrijf. Automatiseer je administratie met Exact Online en haal meer waarde uit je onderneming.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *