Knab: Sterke Groei op zzp-Markt met Online Boekhoudprogramma

door | 13 augustus 2023

Knab, de klantgerichte online bank, rapporteert uitstekende financiële resultaten over 2022. De sterke toename van het aantal zakelijke klanten, vooral zzp’ers, draagt bij aan het succes. Maar Knab biedt meer dan alleen zakelijke rekeningen. Ontdek de verschillende nieuwe producten en initiatieven die het jou als zzp’er gemakkelijker maken, inclusief het nieuwe online boekhoudprogramma.

Knab: Sterke Groei en Focus op zzp-Markt met Online Boekhoudprogramma

Sterke Groei in Zakelijke Klanten

In het afgelopen jaar opende één op de drie startende zzp’ers een zakelijke rekening bij Knab. Dit heeft geleid tot een totale groei van 18% in het aantal zakelijke rekeninghouders, wat het totale aantal betalende klanten op 346.000 brengt. De hoge klanttevredenheid, gemeten met een Net Promotor Score (NPS) van gemiddeld +39 onder zakelijke klanten, benadrukt de kwaliteit van de dienstverlening. Naast Knab zijn er ook nog andere goede boekhoudprogramma’s voor zzp’ers, waar je zeker naar zou kunnen kijken als zzp’er.

Nieuwe Producten en Diensten voor Zzp’ers

In 2022 heeft Knab verschillende nieuwe producten gelanceerd, waaronder pensioensparen, beleggen voor zzp’ers en een zakelijke reisverzekering. Bovendien biedt Knab nu een boekhoudprogramma waarmee ondernemers efficiënt kunnen boekhouden en zelfs toegang hebben tot zakelijke leningen.

Financiële Resultaten en Toekomststrategie

Dankzij een combinatie van hogere klantaantallen, stijgende rente en fee-inkomsten, zag Knab het operationele resultaat met 71% stijgen naar bijna € 69 miljoen. De bank heeft ook zijn kapitaals- en liquiditeitspositie verbeterd, met een groei van 8,8% in de balans naar ruim € 17,5 miljard. Voor de toekomst blijft Knab zich richten op klantgerichtheid en technologische innovatie, en onderzoekt het mogelijkheden om naast zakelijke leningen ook hypotheken voor zzp’ers aan te bieden.

Knab: Alles onder één dak voor zzp’ers

Met Knab heb je alles wat je als zzp’er nodig hebt onder één dak. Van bankrekening tot verzekering en een passend boekhoudprogramma voor zzp’ers. Ontdek de voordelen en open nu een rekening vanaf € 3,50 per maand.

Het is echter ten allen tijden verstandig om meerdere boekhoudprogramma’s te vergelijken. Hierdoor weet jij exact welk programma het beste bij jou past en zul je geen onnodige kosten maken.


Lees ook; Knab biedt hulp bij administratie zzpérs

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *