Tellow innoveert de boekhoudwereld met revolutionaire AI-chatbot “Ava”

door | 24 november 2023

Tellow, een toonaangevend online boekhoudprogramma voor ZZP’ers, zet de boekhoudwereld op zijn kop met de implementatie van kunstmatige intelligentie (AI). Dankzij de nieuwe AI-chatbot “Ava” kunnen ondernemers nu 24/7 vragen stellen over administratie, boekhouden en belastingen en direct snelle en nauwkeurige antwoorden ontvangen.

Tellow innoveert de boekhoudwereld met revolutionaire AI-chatbot "Ava"

De kracht van AI voor klantenservice

De introductie van kunstmatige intelligentie betekent een enorme sprong voorwaarts in klantenservice. Ava is getraind met de historische kennis en ervaring van het supportteam en de boekhouders van Tellow, waardoor de innovatieve chatbot zelfstandig volledige gesprekken kan voeren met klanten. Ava begrijpt complexe vragen en kan ingewikkelde onderwerpen op een begrijpelijke manier uitleggen. Hierdoor hebben klanten binnen enkele seconden toegang tot relevante informatie over hun boekhouding.

Een goed boekhoudpakket voor ZZP’ers: betrouwbaarheid voorop

Wat Ava onderscheidt van traditionele chatbots is haar betrouwbaarheid. Anders dan bij veel andere chatbots in Nederland, worden de antwoorden van Ava niet handmatig samengesteld. In plaats daarvan leert Ava continu van de bestaande kennis en ervaring van Tellow supportmedewerkers en boekhouders. Hierdoor kan Ava autonoom accurate en betrouwbare antwoorden verstrekken op basis van geverifieerde informatie. Mocht een complexe vraag toch menselijke expertise vereisen, dan kan Ava deze vragen ondubbelzinnig maken en ze naadloos doorgeven aan het professionele ondersteuningsteam van Tellow.

Tellow, een geavanceerd boekhoudprogramma voor ZZP’ers

De integratie van kunstmatige intelligentie in het online boekhoudprogramma Tellow is een opmerkelijke stap vooruit in de wereld van administratie automatiseren. Ava, de zelflerende chatbot, is getraind op basis van historische kennis en expertise van Tellow supportmedewerkers en boekhouders. Hierdoor kan Ava moeiteloos complexe vragen begrijpen en in begrijpelijke taal ingewikkelde onderwerpen uitleggen. Als klant van Tellow hoef je niet langer te wachten op kantoortijden om antwoorden te krijgen, want Ava staat altijd voor je klaar. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat een ander boekhoudprogramma nog beter bij je past, zorg dus dat je altijd meerdere boekhoudprogramma’s vergelijkt.

Positieve gebruikerservaring

De introductie van Ava heeft een groot succes gebleken. Klanten waarderen de mogelijkheid om op elk moment van de dag antwoord te krijgen op hun vragen. De kwaliteit van de antwoorden wordt hoog gewaardeerd, zelfs bij complexe boekhoudvraagstukken. Ava begrijpt de vragen goed en biedt snelle en accurate reacties. Klanten ervaren nauwelijks een verschil in kwaliteit tussen de antwoorden van Ava en die van menselijke boekhouders. Let op: Tellow is geen CRM programma. Lees hier meer info over de voor- en nadelen van een CRM pakket.

Online boekhoudprogramma: de toekomst van boekhouden

Tellow staat bekend om zijn gebruik van machine learning bij het automatisch verwerken van aankoopfacturen van klanten. Met een foutloze verwerking van ruim 84% van de bonnen, is Tellow altijd al vooruitstrevend geweest in het gebruik van technologie. Met de lancering van Ava als AI-chatbot voor klantenservice zet Tellow een nieuwe stap om ondernemers te voorzien van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke online administratie. De toekomst van boekhouden is hier, en het begint met Ava.

Kies voor Tellow en ervaar de kracht van AI in je boekhouding! Met Ava heb je altijd een betrouwbare virtuele boekhouder binnen handbereik, die je helpt om je boekhouding moeiteloos en nauwkeurig te beheren.

Lees in het volgende bericht meer over facturen maken voor je eenmanszaak als Tellow nog een stap te ver voor je is.

PLAN - PRICE

Description

Vanaf  39 per maand

400.000 gebruikers in NL
30 dagen gratis proberen

Voor alle ondernemers (excl Starters & ZZP'ers) 

9000+ accountants werken met Exact

15 mnd GRATIS! 

HOOGST SCORE: 9.6 op Trustpilot!

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ✅

Perfect voor Starters, ZZP'ers, MKB en webshops

1e jaar gratis! - vanaf 9 p/mnd

Hoge waardering 

Geschikt voor Starters, ZZP'ers, MKB en accountants

Meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *